default-image

Θεολόγος Ηλιάδης: Ο παιδεραστής της Ιεράπετρας (video)

Κρήτη
Θεολόγος Ηλιάδης: Ο παιδεραστής της Ιεράπετρας (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λασιθίου, τα στοιχεία και φωτογραφίες  του 57χρονου ο οποίος  συνελήφθη  στις 16 Φεβρουαρίου από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, κατηγορούμενος για ασέλγεια, σε βάρος ανήλικων που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Θεολόγο Ηλιάδη του Κωνσταντίνου και της Ευθυμίας, που γεννήθηκε το 1959 στην Καβάλα. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας τηλεφωνικά στον αριθμό 2842-90175, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο εκπαιδευτικός που δίδασκε σε δημοτικό σχολείο συνελήφθη  έπειτα από καταγγελία των γονέων ενός ανήλικου κοριτσιού.  Οι γονείς της 8χρονης  είχαν υποψιασθεί τη συμπεριφορά του , υποψίες που τεκμηρίωσαν από υλικό που κατέγραψε κάμερα  που οι ίδιοι τοποθέτησαν στο δωμάτιο του παιδιού τους. Η μητέρα είχε δηλώσει σοκαρισμένη: «Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φρίκη» για το υλικό που είχε καταγραφεί.

Παράλληλα, στην αστυνομία είχε γίνει και σειρά καταγγελιών και από άλλους γονείς για τη δράση του εκπαιδευτικού, που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας αλλά και ολόκληρης της Κρήτης.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_7cvidnq8/

Υπενθυμιζουμε ότι  ο 52χρονος δάσκαλος,στην απολογία του ομολόγησε τις ασελγείς πράξεις σε βάρος του 8χρονου κοριτσιού. όμως, ανακάλεσε όσα είχε δηλώσει στους αστυνομικούς για τα υπόλοιπα δώδεκα περιστατικά ασέλγειας σε βάρος άλλων μικρών παιδιών, που ο ίδιος είχε περιγράψει ότι εκτυλίχθηκαν τα τελευταία είκοσι χρόνια ,κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News