Κρήτη

Δεσμεύσεις για αποπληρωμή δεδουλευμένων

Σε ομαλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του δημάρχου Γόρτυνας κ. Σχοιναράκη Γεώργιο με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συνάδελφο Στέλιο Βοργιά και τους εκπροσώπους των εργαζομένων στους παιδικούς-βρεφικούς σταθμούς του Δήμου.

Το θέμα της συζήτησης είναι οι οικονομικές εκκρεμότητες του Δήμου Γόρτυνας προς τους εργαζόμενους των Παιδικών-Βρεφικών σταθμών του Δήμου. Συσσωρευμένες οφειλές οι οποίες χρήζουν άμεσης ρύθμισης λόγο της δυσμενής οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους.

Στη συζήτηση τέθηκαν οι πιθανές λύσεις αποπληρωμής των δεδουλευμένων, καταλήγοντας να γίνουν δέκτες οι προτάσεις της προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων σε παιδικούς -βρεφικούς των ΟΤΑ Κρήτης συναδέλφισσα Μανουσάκη Ελένη, η οποία και πρότεινε ο Δήμος να καλύψει τα δεδουλευμένα από το δάνειο το οποίο έχει εγκριθεί από το παρακαταθηκών και δανείων .

Ενώπιο όλων, ο δήμαρχος κ. Σχοιναράκης δεσμεύτηκε ότι μέχρι τέλη Μαρτίου θα έχει κλείσει το θέμα αποπληρωμής των δεδουλευμένων των παραπάνω εργαζομένων. Εις αναμονή των εξελίξεων δεσμεύτηκαν και οι δυο πλευρές να ενεργήσουν από κοινού σε πνεύμα ανοχής και συνεργασίας.

Σχόλια