default-image

Συνεργασία με φορείς της Κρήτης επιδιώκει ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής

Κρήτη
Συνεργασία με φορείς της Κρήτης επιδιώκει ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ αστυνομίας και πολιτών αποτελεί τη βασική προτεραιότητα του νέου γενικού αστυνομικού διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγου Ανδρέα Δασκαλάκη.

Ο νέος επικεφαλής της ΕΛΑΣ στο νησί πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις σε εκπροσώπους τοπικών αρχών στα Χανιά, ενώ σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στην έδρα της αστυνομικής διεύθυνσης Κρήτης, αναφέρθηκε στο γενικότερο σχεδιασμό της ΕΛΑΣ για το νησί με στόχο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «τον περιορισμό κάθε μορφής εγκληματικότητας ώστε ο πολίτης και ο επισκέπτης του νησιού να αισθάνεται ασφαλής».

Ο κ. Δασκαλάκης έκανε γνωστό ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα έχει σειρά επαφών με φορείς από όλο το νησί και συναντήσεις σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της Κρήτης με τα στελέχη και το προσωπικό της υπηρεσίας της οποίας προΐσταται.

Ο ίδιος δεν αναφέρθηκε σε ειδικότερα θέματα του όλου σχεδιασμού που, όπως είπε, θα γίνει με βάση τις οδηγίες της ηγεσίας της ΕΛΑΣ. Επεσήμανε, ωστόσο, ότι ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί -μεταξύ άλλων- στον περιορισμό των τροχαίων, στο κυκλοφοριακό των μεγάλων πόλεων και στην ευταξία κατά τη θερινή τουριστική περίοδο.

«Γνωρίζω τα προβλήματα και θεωρώ ότι με τη συνεργασία όλων θα μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσομε» τόνισε -μεταξύ άλλων- ο κ. Δασκαλάκης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News