default-image

Όταν οι αγρότες τα έβαλαν με τον Ηγουμενίδη στην "ΚΡΗΤΗ TV"

Κρήτη
Όταν οι αγρότες τα έβαλαν με τον Ηγουμενίδη στην "ΚΡΗΤΗ TV"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμέτωπος με την σφοδρή αντίδραση των αγροτών ήρθε  χθες ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, κατά την έξοδο του από το κτίριο της ΚΡΗΤΗ TV όπου και είχε φιλοξενηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, στο ίδιο πάνελ με τον  πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ Γιώργο Τζωρτζάκη, όπως είχε αναδείξει  το neakriti.gr.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την στιγμή της  έντασης που προκλήθηκε χθες βράδυ στην είσοδο του κτιρίου της ΚΡΗΤΗ TV,  την φραστική επίθεση των αγροτών στο πρόσωπο του κ. Ηγουμενίδη, που κράτησε ωστόσο την ψυχραιμία του στην διάρκεια του επεισοδίου, αλλά και την στάση που κράτησαν οι ψυχραιμότεροι, αναμέσα τους ο διευθυντής ενημέρωσης του ομίλου κ.Χρήστος Κώνστας για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να πέσουν οι τόνοι.

Τα αίματα άναψαν, προς το τέλος της συζήτησης, όταν ο κ. Ηγουμενίδης ξεκαθάρισε ότι εφόσον υπάρξουν οι βελτιωτικές αλλαγές θα ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και φορολογικό των αγροτών.

Είναι  η στιγμή που οι αγρότες παρακολουθούν με αγωνία τη συζήτηση στο δελτίο ειδήσεων και κυρίως τα όσα αναφέρει ο Βουλευτής Ηρακλείου.

Οι αγρότες με το που τον αντίκρυσαν, επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του, ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να πέσουν οι τόνοι και να αποφευχθούν τα επεισόδια.

Η ένταση έχει κορυφωθεί με τους αγροτες να επιτίθενται φραστικά στον κ.Ηγουμενίδη

Για αρκετή ώρα ο βουλευτής Ηρακλείου γινόταν δέκτης της έντονης διαμαρτυρίας μερίδας αγροτών, που δεν άφηναν επουδενί να αποχωρήσει από την είσοδο του κτιρίου τον κ. Ηγουμενίδη, εκτοξεύοντας πυρά εναντίον του αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων "προδότη" και προτρέποντας τον να μην ψηφίσει τελικά το νομοσχέδιο, ειδάλλως όπως του διεμήνυσαν  θα τους βρει μπροστά τους.

Στη συζήτηση που προηγήθηκε ο κ. Τζωρτζάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν τελικά τιμή μας που δεν παραβρεθήκαμε σήμερα στο Μαξίμου, για να ακούσουμε τον πρωθυπουργό να αναφέρεται σε μέτρα που είχε εξαγγείλει πριν τις εκλογές του 2015». Ενώ αναφερόμενος στον βουλευτή Ηρακλείου και τη θέση που θα λάβει στη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου, είπε με κατηγορηματικό τρόπο «να μην κάνει το λάθος να ψηφίσει το νομοσχέδιο χωρίς την έγκριση των αγροτών».

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News