default-image

Βελιγράδι: Δυναμική η Κρητική παρουσία στη Έκθεση Τουρισμού

Κρήτη
Βελιγράδι: Δυναμική η Κρητική παρουσία στη Έκθεση Τουρισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυναμική χαρακτηρίζεται η Κρητική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου, που θεωρείται ως μια από τις πιο σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκδηλώσεις της Σερβίας.

Στην έκθεση που και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπούν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ηρακλείου Νίκος Ξυλούρης και ο περιφερειακός σύμβουλος Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Μιχάλη Βαμιεδάκη:«Οι Σέρβοι είναι λάτρεις της Ελλάδας, έχουμε άρρηκτους θρησκευτικούς και ιστορικούς δεσμούς, γι' αυτό και η χώρα μας αποτελεί την πρώτη επιλογή για τις διακοπές τους».

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως παρά τις περιορισμένες οικονομικές τους δυνατότητες, έρχονται περισσότερες από μία φορές στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια αναζητούν και άλλους προορισμούς, με κυρίαρχη επιλογή την Κρήτη.

Για το λόγο αυτό - σημείωσε - έγιναν πολλές συναντήσεις και επαφές με τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, συνεχίζοντας την προσπάθειά μας για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News