Κρήτη

Σεμινάριο εκμάθησης υπολογιστών στο Επιμελητήριο

Σεμινάριο για την εκμάθηση και πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, το οποίο απευθύνεται σε όποιον θέλει ν' αποκτήσει σχετικές γνώσεις σε πέντε διαφορετικές ενότητες, αλλά και να πιστοποιηθεί στις ενότητες αυτές διοργανώνει το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν στις πέντε ενότητες γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών, για ν' αποκτήσουν δεξιότητες απαραίτητες για την καθημερινότητά τους και για να γίνουν ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας.

Επίσης, να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης, οι οποίες θα διεξαχθούν σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ και στις αξιολογήσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Ενότητες Σεμιναρίου:

?      Χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή περιβάλλον windows

?      Χρήση internet και outlook

?      Word

?      Excel

?      PowerPoint

Το κόστος του προγράμματος: είναι 185 ευρώ ανά συμμετοχή για το σεμινάριο και 65 ευρώ το κόστος εξετάσεων, επανεξέτασης και πιστοποίησης σε όλες τις ενότητες συνολικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το πρωινό ή το απογευματινό τμήμα ως εξής:

Πρωινό τμήμα:  Από 29 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. Ώρες 09.00-12.15, συνολικής διάρκειας 72 ωρών.

Απογευματινό τμήμα: Από 01 Μαρτίου έως τις 07 Απριλίου κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Ώρες 17.00 - 22.00, συνολικής διάρκειας 70 ωρών.

Εισηγητές:  

Νικόλαος Κούνουπας, σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

Γιάννης Λιναρδάκης: Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου Κρήτης εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software, επίσης έχει ασχοληθεί με το e-promotion  και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730. Υπεύθυνος κ. Κυριάκος Λεονταράκης  email: leontarakis@katartisi.gr και info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Σχόλια