Κρήτη

Για 3η ημέρα αναζητούν τα ίχνη του Μιχ. Κριτσωτάκη (video)

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες τον εντοπισμό του 85χρονου Μιχάλη Κριτσωτάκη τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στον Κρουσώνα. Από το πρωί της Δευτέρα 3 άτομα της ΕΜΑΚ και δύο του 1ου πυροσβεστικού σταθμού μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο αναζητούσαν οποιοδήποτε ίχνος του ηλικιωμένου που έχει εξαφανισθεί από το απόγευμα του Σαββάτου.

Αρχικά οι συγγενείς του προσπάθησαν να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο που πάσχει από άνοια, χωρίς όμως να καταφέρουν και στη συνέχεια ειδοποίησαν τις Αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες.

Έτσι κλιμάκια της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνεχίζουν να τον αναζητούν.

 

"Κάποιοι τον είχαν δει έξω από το χωριό"

«Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν υπάρχει θετική έκβαση στην έρευνα, παρόλο που είχαμε κάποιες πληροφορίες ότι κάποιοι τον είχαν δει έξω από το χωριό», αναφέρει σε δηλώσεις του ο πυραγός κ. Βαγγέλης Παρασύρης, «έχουμε ερευνήσει το σημείο δύο και τρεις φορές, αλλά δεν τον έχουμε εντοπίσει».

Όπως διευκρινίζει ο κ. Παρασύρης, οι έρευνες ξεκίνησαν το Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, όταν ειδοποιήθηκε η η ΕΜΑΚ, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας.

«Έχουμε ψάξει το μεγαλύτερο μέρος του χωριού, έχουμε επικεντρώσει όμως περισσότερο εκεί που είχαμε και την τελευταία πληροφορία, ότι τον είχαν δει», αναφέρει και εκτιμά ότι «το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι μπορεί να τον έχει πάρει κάποιος, χωρίς να γνωρίζει ότι έχει πρόβλημα και τον έχει μεταφέρει κάπου αλλού».

Σχόλια