default-image

Συνελήφθησαν 4 άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κρήτη
Συνελήφθησαν 4 άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν μεταξύ άλλων 489 γραμμάρια κάνναβης, ποσότητα κεταμίνης, ζυγαριά ακριβείας, κυνηγετικό όπλο και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ. Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί εντόπισαν τον 41χρονο κατά το χρόνο που οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κεταμίνης.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες του 41χρονου και του 31χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

?      11 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 486,1 γραμμάρια κάνναβης,

?      2 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κεταμίνης,

?      αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 126 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης για τη          νόθευση ναρκωτικών ουσιών,

?      7 αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό,

?      2 ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και ονομάτων,

?      3 τρίφτες κάνναβης,

?      κυνηγετικό όπλο και

?      το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ

Όπως διαπιστώθηκε από την διενεργηθείσα προανάκριση ο 41χρονος και ο 31χρονος ήταν διοργανωτές εκδήλωσης και οι ναρκωτικές ουσίες θα διοχετευόταν στους προσκεκλημένους.

Επιπλέον, κατά το χρόνο της έρευνας στην οικία του 41χρονου κατελήφθησαν οι 41χρονοι (άνδρας και γυναίκα) έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ η γυναίκα στη θέα των αστυνομικών πέταξε αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News