default-image

"Αυτός ο άντρας φίλαγε το παιδί μου στο στόμα" (video)

Κρήτη
"Αυτός ο άντρας φίλαγε το παιδί μου στο στόμα" (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα αποκάλυψε μια μητέρα τριών παιδιών-στα δυο εκ των οποίων έκανε ιδιαίτερα μαθήματα ο δάσκαλος που κατηγορείται για παιδεραστία - και η οποία μίλησε στο hxonews.gr. Καταγγέλλει σοκαριστικές πτυχές της υπόθεσης καθώς όπως πάντα υποστηρίζει ,ο εκπαιδευτικός όχι μόνο προσέγγιζε τα παιδιά αλλά τα ανάγκαζε να τον φιλούν στο στόμα, ενώ ζητούσε και να είναι μόνος μαζί τους όταν παρέδιδε μαθήματα!

Όπως αφηγείται με φρίκη:

"Ήταν δάσκαλος των παιδιών μου το καταλαβαίνετε!!! Πήγαινα συχνά στο σχολείο προκειμένου να ενημερώνομαι για τις επιδόσεις των παιδιών μου. Μου έλεγε ότι τα 8χρονα ήταν αδύναμα και χρειάζονταν βοήθεια. Προσφέρθηκε μάλιστα να τα βοηθήσει , να έρθει στο σπίτι μου και αφιλοκερδώς να τους κάνει μαθήματα στο σπίτι μου, στο δωμάτιο τους. Με πίεζε, με καταπίεζε προκειμένου να το δεχτώ. Είχε βάλει στο μάτι τα μικρά μου"  λέει η μητέρα και συνεχίζει: "Να φανταστείτε ότι ένιωθα άσχημα εγώ για αυτή του την... προσφορά. Ένιωθα υποχρεωμένη. Επέμενα να τον πληρώσω και στο τέλος συμφωνήσαμε στα 600 ευρώ μηνιαίως». 

Ο 52χρονος που οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη

«Καλύτερο το μάθημα να γίνεται όταν λείπετε από το σπίτι»!

«Ο δάσκαλος ερχόταν τις καθορισμένες ημέρες στο σπίτι μου, στο δωμάτιο των παιδιών μου για να κάνει μάθημα. Έκλεινε τα παντζούρια του δωματίου τους και έβγαζε τον υπολογιστή τους από την πρίζα. Άρχισα να προβληματίζομαι για αυτή τη συμπεριφορά αλλά ο κύριος αυτός δεν άκουγε κουβέντα, μάλιστα έλεγε ότι καλύτερο μάθημα γινόταν όταν λείπαμε από το σπίτι .Το αγόρι μου δεν τον ήθελε καθόλου, μόλις έφτανε στο σπίτι ο δάσκαλος κρυβόταν και δεν ήθελε να κάνει μάθημα. Είχε γράψει στο τετράδιο του "ο δάσκαλος είναι κακός, δεν θέλω να πάω στο σχολείο".

"Για αυτά του τα γραπτά ο μικρός τιμωρήθηκε και σε εμένα ο δάσκαλος δήλωσε ότι το παιδί μου είναι αγενές" .

«Μαμά ο κύριος με φίλησε στο στόμα»

Η κόρη της μάλιστα της μάλιστα κατάφερε να ξεπεράσει το φόβο της και να εξομολογηθεί τι συνέβαινε λέγοντας "μαμά ο κύριος με φίλησε στο στόμα''. Δεν ήθελα να το πιστέψω. 

Το παιδί μου άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του και σιγά σιγά δεν μίλαγε, είχε παράξενη συμπεριφορά. Τότε ήταν που ζήτησα βοήθεια από μια έμπιστη φίλη προκειμένου το παιδί μου να μιλήσει, σε εμένα δεν έλεγε κουβέντα. Το 8χρονο εκμυστηρεύτηκε στην φίλη μου το μαρτύριο του.

"Ο κύριος αυτός φίλαγε το παιδί μου στο στόμα, προσπάθησε να βάλει το παιδί να του χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα, το δάγκωνε στο αυτί".

Η μητέρα σοκαρισμένη αποφάσισε να τοποθετήσει κάμερα στο δωμάτιο. "Το σοκ ήταν μεγαλύτερο, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φρίκη!Πρόλαβα και γλίτωσα τα παιδιά μου. Γλίτωσαν και άλλα τριάντα παιδιά"!, σημειώνει.

Πήρε εκ νέου προθεσμία

Την ίδια ώρα ερμητικά κλειστό κράτησε το στόμα του ο 52χρονος δάσκαλος οποίος οδηγήθηκε στα δικαστήρια Νεαπόλεως. Ψύχραιμος και με σκυμμένο το κεφάλι αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο όπως και ο δικηγόρος του αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Ο  52χρονος δάσκαλος κατηγορορείται για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι στο οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στην Ιεράπετρα. Ο κατηγορούμενος πήρε νέα προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 11.00 πρωί .

Ο 52χρονος εμφανίστηκε με τον συνήγορό του στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί.

Η υπόθεση που σοκάρει

Όπως έγραψε το neakriti.gr ο 52χρονος δάσκαλος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπερβολικά διαχυτικός με τη μαθήτριά του κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων, έχοντας φέρει το 8χρονο κορίτσι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, υποχρεώνοντας το κάτω από την ψυχολογική πίεση που ένιωθε, να μιλήσει στους γονείς του.

Η συμπεριφορά του 52χρονου δασκάλου φάνηκε τελικά ότι κάθε άλλο παρά φυσιολογική ήταν, και η οικογένεια της μαθήτριας έσπευσε στην αστυνομία καταγγέλλοντας το δάσκαλο για ασέλγεια σε βάρος της 8χρονης.

Η αστυνομία προχώρησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως παιδεραστή που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News