Κρήτη

ΝΔ: Να ανακαλέσει η κυβέρνηση την καρατόμηση Σφακιανάκη

Να ανακαλέσει έστω και την υστάτη στιγμή την απομάκρυνση αξίων ανωτάτων αξιωματικών της αστυνομίας από τα καθήκοντά τους καλεί την κυβέρνηση η ΝΔ , κάνοντας λόγο για «κρίσεις-σφαγείο» στο Σώμα. Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο συντονιστής Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης:

 
«Οι πρωτοφανείς μεθοδεύσεις, καρατομήσεις και εξοστρακισμοί αξίων ανωτάτων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, δυστυχώς, επιβεβαιώνουν τους φόβους και την αγωνία που εδώ και καιρό εκφράστηκαν δημόσια από τη Νέα Δημοκρατία για το προδιαγεγραμμένο ανοσιούργημα στο οποίο επιδόθηκε τελικά η κυβέρνηση.


Η κυβέρνηση 'ξήλωσε', παρόπλισε και αποστράτευσε εξαίρετους, επιτυχημένους και με τεράστια προσφορά αξιωματικούς, όπως τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μανώλη Σφακιανάκη και τον τέως Διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων κ. Σταυρόπουλο, σκανδαλίζοντας έντονα την κοινωνία»…. «πριν καλά - καλά αναλάβουν τα καθήκοντά τους και κλείσουν ένα έτος θητεία, απομακρύνθηκαν σχεδόν οι μισοί ταξίαρχοι και αστυνομικοί διευθυντές».

Σχόλια