default-image

Εκδρομή στο Μουνδριανό φαράγγι για τους φυσιολάτρες

Κρήτη
Εκδρομή στο Μουνδριανό φαράγγι για τους φυσιολάτρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eκδρομή στο Μουνδριανό φαράγγι προγραμματίζει την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, το τμήμα Αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου και προσκαλεί τις οικογένειες του Ρεθύμνου να συμμετέχουν.

Ο φυσιολατρικός περίπατος εντάσσεται στην πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης σε θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής που ξεκίνησε ο δήμος τον περασμένο Δεκέμβριο, με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε οικογένειες, φιλικές παρέες ή και μεμονωμένους συμπολίτες, να γνωρίσουν το μοναδικό φυσικό πλούτο του Ρεθύμνου, να ψυχαγωγηθούν, να γυμναστούν, να κάνουν φίλους, να δεθούν ακόμη περισσότερο με τα μέλη των οικογενειών τους. Οι φυσιολατρικές βόλτες είναι οργανωμένες, ασφαλείς και ολιγόωρες ώστε να έχουν τη δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής συμπολίτες όλων των ηλικιών.

Ο προσανατολισμός του τμήματος Αθλητισμού είναι να οργανώνει ανάλογους περιπάτους μία Κυριακή κάθε μήνα, σε περιοχές ιδιαίτερης ομορφιάς και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος όπως φαράγγια, χωριά που συνδέονται με μονοπάτια που έχει χαράξει ο δήμος.

Ήδη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο πρώτος περίπατος στο φαράγγι των Μύλων, από τον οποίο οι συμμετέχοντες αποκόμισαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Την προσεχή Κυριακή, οι εκδρομείς θα συναντηθούν στις 9 το πρωί στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων κι από εκεί με ιδιωτικά αυτοκίνητα θα μεταβούν στο χωριό Βελονάδο για να επισκεφθούν το Μουνδριανό Φαράγγι και τον εγκαταλελειμμένο οικισμό «Νησί».

Η διαδρομή, η οποία έχει βαθμό δυσκολίας 1, θα διαρκέσει συνολικά 2-3 ώρες μαζί με τις προβλεπόμενες στάσεις για φαγητό, ξενάγηση και ολιγόωρη ανάπαυση.

Για πληροφορίες σχετικά με τη δράση καθώς και για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο τηλ: 28310 55645 ή  6976 991135 (τμήμα Αθλητισμού Δ.Ρ.) ή στο facebook www.facebook.com/sports.rethymno.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News