Κρήτη

Παρουσίαση του βιβλίου Οικολογική καλλιέργεια σε μικρούς λαχανόκηπους

Το βιβλίο «Οικολογική καλλιέργεια σε μικρούς λαχανόκηπους», του γεωπόνου Γιώργου Βλοντάκη, σε έκδοση του Συνεταιρισμού Παραγωγών - Καταναλωτών Οικολογικών Προϊόντων «ΓΑΙΑ -ΣΥΝΠΕ» παρουσιάζει σήμερα ο δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Παράρτημα Κρήτης.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθείστις7 το απόγευμα, στην αίθουσα Πειραματικού Θεάτρουτου Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου δήμου Ηρακλείου,στηΛεωφόρο Πλαστήρα 10(είσοδος από το πάρκινγκ στην οδό Γιαννίκου).

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ THΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

18.45: Προσέλευση

19.00: Χαιρετισμός Αντιδημάρχου - Προγραμματισμού- Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης- Διαφάνειας- Αγροτικής Ανάπτυξης  και       Περιβάλλοντος κ.Πέτρου Ινιωτάκη.

19.10: Παρουσίαση του βιβλίου από τονΠαπαηλιάκη Μιχάλη,γεωπόνο στη Διεύθυνση Αγροκτήματος του ΤΕΙ Κρήτης και μέλος του Οργανισμού Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ».

19.30: Ομιλία τηςΔιαλυνά Ιωάννας,Τεχν. Γεωπονίας, Πτυχιούχο MSc στη  βιολογική γεωργία και βιοκαλλιεργήτριας με θέμα:«Η βιολογική γεωργία στην πράξη».

19.50: Παρουσίαση του Βλοντάκη Γιώργου,συγγραφέα του βιβλίου, γεωπόνου, περιβαλλοντολόγου και οικοκαλλιεργητή.

20.10: Ερωτήσεις, προτάσεις, διάλογος.

Συντονισμός εκδήλωσης: Λασηθιωτάκη Αικατερίνη, Προϊσταμένη Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ηρακλείου και Γενική Γραμματέας του  ΓΕΩΤΕΕ Παρ/μα Κρήτης.

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου, θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν γενικότερα τη βιολογική γεωργία. Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο σε πολίτες που θέλουν να καλλιεργήσουν μικρές εκτάσεις με λαχανικά για αυτοκατανάλωση, όσο και σε επαγγελματίες βιοκαλλιεργητές.

Σχόλια