default-image

Τέλος στις παράνομες πινακίδες από τον Δ. Πλατανιά

Κρήτη
Τέλος στις παράνομες πινακίδες από τον Δ. Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόφαση να δοθεί ένα τέλος στο καθεστώς των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων εντός των διοικητικών του ορίων, πήρε ο δήμος Πλατανιά που σήμερα παρουσίασε σε εκπροσώπους παραγωγικών φορέων των Χανίων, τον υπό διαμόρφωση νέο κανονισμό που θέτει συγκεκριμένα όρια και προϋποθέσεις για την ανάπτυξη διαφημιστικών πινακίδων.

Οι εκπρόσωποι του Εμποροβιομηχανικού και του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, καθώς και του Τεχνικού Επιμελητηρίου στους οποίους και παρουσιάστηκε σήμερα ο κανονισμός, συμφώνησαν στην πρακτική εφαρμογή του νέου κανονισμού.

Ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης τόνισε πως πρόθεση του δήμου είναι να «εφαρμοστεί ο κανονισμός, αφού πρώτα έλθουμε σε επαφή με όλους τους ενδιαφερόμενους, ξενοδόχους, επαγγελματίες ώστε να συμβάλουν όλοι στην εφαρμογή του και στο μάζεμα της κατάστασης που επικρατεί».

Για το νέο κανονισμό ο δήμαρχος Πλατανιάς θα ενημερώσει το μεσημέρι, για τον νέο κανονισμό τούς ξενοδόχους των Χανίων, καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Πλατανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News