default-image

Λασίθι:Κατάληψη εφορίας,γραφείων ΣΥΡΙΖΑ και κλείσιμο δρόμου

Κρήτη
Λασίθι:Κατάληψη εφορίας,γραφείων ΣΥΡΙΖΑ και κλείσιμο δρόμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κατάληψη της εφορίας του Αγίου Νικολάου έχουν προχωρήσει από το πρωί  αγρότες από το Οροπέδιο Λασιθίου και κτηνοτρόφοι από την Κριτσά στα πλαίσια των δυναμικών κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν  το τελευταίο διάστημα οι αγρότες  και της Ανατολικής Κρήτης αντιδρώντας στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο .

Επίσης  παραταγμένα τρακτέρ βρίσκονται στον κόμβο της Παχιάς Αμμου από αγρότες της Ιεράπετρας , οι οποίοι και υπολογίζεται ότι θα κλείσουν το δρόμο μέχρι νωρίς το μεσημέρι με την κυκλοφορία να διεξάγεται από παρακείμενο δρόμο.

Καθώς εν συνεχεία θα αναχωρήσουν με προορισμός τον Άγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αφού προηγουμένως περάσουν από την εφορία της πόλης, συναντώντας έτσι τους υπόλοιπους διαμαρτυρόμενους και όλοι μαζί θα κατευθυνθούν προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται ο αποκλεισμός του δρόμου προς το Οροπέδιο Λασιθίου ενώ το "παρών" στο συλλαλητήριο της Παρασκευής στην Αθήνα θα δώσουν οι αγρότες που ανήκουν στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας. Ειδικότερα, οι Ιεραπετρίτες αγρότες θα μπουν στο πλοίο - κατά πάσα πιθανότητα - την Πέμπτη το βράδυ, από το Ηράκλειο, για να βρεθούν το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα.

Ρεπ :Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News