Κρήτη

Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια στην Αστόρια

Το θεατρικό έργο «Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια» θα παρουσιάσει το Μικρό Θέατρο Λάρισας στην Αστόρια Cyta στο Ηράκλειο την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Οι παραστάσεις είναι προγραμματισμένες για τις 11.30 το πρωί, τις 3 το μεσημέρι και τις 5.30 το απόγευμα. Εισιτήρια προπωλούνται στα εκδοτήρια της Αστόρια Cyta (τηλ. 2810.242272) και στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης (τηλ. 2810.2275000). Στην προπώληση τα εισιτήρια κοστίζουν 7 ευρώ ενώ στο ταμείο του θεάτρου 9 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ. 6874.797109.

Λίγα λόγια για το έργο

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με την παράσταση Ο Λαγός & η Χελώνα….μύθοι του Αισώπου σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές καθώς παρουσιάζει για 6η χρονιά στην πόλη μας και για 1η φορά στην Ελλάδα σε πραγματική θεατρική απόδοση το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ

Ο εννεαμελής θίασος του Μικρού Θεάτρου Λάρισας, με τα εντυπωσιακά πάντοτε σκηνικά του, τα απίθανα κοστούμια και τις ποιοτικές μουσικές του, παρουσιάζει την παράσταση της χρονιάς.

Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια,μια παιδική παράσταση που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη των μικρών αλλά και μεγάλων φίλων μας.

Τα 7 κατσικάκια μένουν μόνα στο σπίτι καθώς η μητέρα κατσίκα πάει στην αγορά. Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν. Παρ όλο που τα κατσικάκια υπακούν ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι αλλά το μικρότερο καταφέρνει να κρύβεται. Όταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί ..τότε έρχεται η ώρα που ο Λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.

Συντελεστές παράστασης

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:

Κείμενο - Σκηνοθεσία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ                 Σκηνογραφία : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Κοστούμια : ΕΛΕΝΗ ΨΥΡΡΑ                                         Σχεδιασμός Φωτισμών : ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ

Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ                        Ειδικές Κατασκευές : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Δημόσιες σχέσεις : ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ                           Μουσική Επιμέλεια : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ    

Κίνηση-χορογραφίες : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ         Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ           

Διάρκεια :  80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)           Πληροφορίες : 6974797109

Σχόλια