default-image

Την πίτα τους έκοψαν οι "Ανοιχτοί Ορίζοντες"

Κρήτη
Την πίτα τους έκοψαν οι "Ανοιχτοί Ορίζοντες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε θερμή ατμόσφαιρα  έκοψε το βράδυ της Δευτέρας, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Δημοτική Παράταξη του Γιάννη Κουράκη, "Ανοιχτοί Ορίζοντες",στο Παγοποιείο.

Περιστοιχισμένος από τους στενούς του συνεργάτες πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους, εκπροσώπους των τοπικών φορέων και δημοτικούς παράγοντες ο Γιάννης Κουράκης ευχήθηκε με συγκίνηση για τη νέα χρονιά, συνοψίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Απευθυνόμενος στους συνεργάτες και τους φίλους της δημοτικής παράταξης ο κ. Κουράκης μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, αναφέρθηκε στο προσφυγικό, αλλά και στη μάχη που δίνει η παράταξή του στο Δημοτικό Συμβούλιο για την υπέρβαση των δυσκολιών που υπάρχουν.

Σχολιάζοντας την έως τώρα διαχείριση της νέας δημοτικής Αρχής, υπήρξε αιχμηρός, επικεντρώνοντας την κριτική στη δυσβάσταχτη αύξηση των δημοτικών τελών, αλλά και στην ουσιαστική έλλειψη έργων στο δήμο Ηρακλείου.

Χωρίζοντας τα κομμάτια της πίτας ο Γιάννης Κουράκης επέλεξε μετά το κομμάτι της εκκλησίας, το δεύτερο κομμάτι, να αφιερωθεί στους πρόσφυγες και μετανάστες που "αγκαλιάζει" η χώρα μας.

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News