default-image

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ για τα προβλήματα στο Λασίθι

Κρήτη
Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ για τα προβλήματα στο Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση είχε την Πέμπτη 28/01/016 στην έδρα του ΕΚΑΒ, ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανοπουλο. Αντικείμενο της συζήτησης η διαχείριση του στόλου του ΕΚΑΒ ,η σταδιακή αντικατάσταση παλαιότερων με τα νέα σε σύντομο χρονικό διάστημα με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών στον τομέα υγείας και στο νομό Λασιθίου. Έγινε εμπεριστατωμένη συζήτηση και για άλλα θέματα, όπως η συνεργασία με άλλους τομείς καθώς και η ενίσχυση με προσωπικό.

 Ο Μανόλης Θραψανιώτης επεσήμανε την σημασία των μονάδων - ασθενοφόρων τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα και ζήτησε την παραμονή τους.  Ο πρόεδρος αντιμετώπισε θετικά το αίτημα, στο πλαίσιο της σωστής  διαχείρισης και λειτουργίας του ΕΚΑΒ για την παραπέρα βελτίωση των υπηρεσιών.

 Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αξιέπαινη πρωτοβουλία της Πολιτιστικής Ένωσης Αγ. Νικολάου να επισκευάσει ένα από τα δυο παροπλισμένα ασθενοφόρα με ιδίους πόρους και ζητήθηκε να επισπευσθεί και η παράδοση του δεύτερου.

Τα  δυο αυτά οχήματα υπό την  διαχείριση του ΕΚΑΒ, τα οποία θα έχουν τοπική δραστηριότητα,  θα απελευθερώσουν ισάριθμα οχήματα και θα ενισχύσει τη διαμετακομιστική ικανότητα του ΕΚΑΒ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News