default-image

Σημαντική δωρεά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Κρήτη
Σημαντική δωρεά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίπου εβδομήντα τίτλοι βιβλίων από τις εκδόσεις της Εταιρείας Κρητικών Ιστορικών Μελετών (Ε.Κ.Ι.Μ.) παραχωρήθηκαν στη Βιβλιοθήκη, μαζί με σημαντικό αριθμό παλαιών και νέων τευχών του περιοδικού "Κρητικά Χρονικά", καθώς επίσης και τα πολύτομα Πρακτικά των Η' και Θ' Κρητολογικών Συνεδρίων των ετών 1996 και 2001.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε πως «η δωρεά της Εταιρείας Κρητικών Ιστορικών Μελετών, ενισχύει σημαντικά το αρχείο της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης. Πρόκειται για εξαιρετικό υλικό, που θα καλύψει ανάγκες των αναγνωστών της Βιβλιοθήκης και θα αποτελέσει ένα ακόμα κίνητρο επίσκεψης για μικρούς και μεγάλους».

Επίσης ο κ. Μαμουλάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Εταιρείας Κρητικών Ιστορικών Μελετών κ. Αλέξη Καλοκαιρινό, καθώς και όλους τους συνεργάτες του, τόσο στην Ε.Κ.Ι.Μ. όσο και στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης «για την πολύτιμη συνεργασία τους, συνεργασία που είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για το κοινό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News