default-image

Πήγε για επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ, έφυγε χωρίς το όχημα του

Κρήτη
Πήγε για επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ, έφυγε χωρίς το όχημα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι πρωτοφανές αλλά σίγουρα έχει παραγίνει το κακό. Το ένα μετά το άλλο διαδέχονται  τα περιστατικά κλοπής οχημάτων  στον χώρο  στάθμευσης εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Θύμα αυτήν την φορά του δράστη ή των δραστών έπεσε ένας ηλικιωμένος από την Μεσαρά που πήγε στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί ένα δικό του άνθρωπο .Πού να ήξερε όμως ο δύσμοιρός τι τον περίμενε. Καθώς το μεσημέρι και φεύγοντας από το νοσοκομείο κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ  μέσα στο ΠΑΓΝΗ και όσο και αν έψαχνε να βρει το αγροτικό του αυτό έκανε φτερά.

Ο αγρότης από την Βαγιονιά δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τον είχε βρει.Έκανε και ξαναέκανε τον σταυρό του αλλά μάταια. Το 4χ4 είχε κάνει φτερά.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν αλλά μέχρι στιγμής το αγροτικό είναι άφαντο όπως επίσης και εκείνος ή εκείνοι που κρύβονται πίσω από αυτήν την ενέργεια .

Όσο για τον ηλικιωμένο σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτήν του την επίσκεψη στο Ηράκλειο και δη στο ΠΑΓΝΗ που του στοιχισε το ίδιο του το αυτοκίνητο.

Σε κάθε περίπτωση επειδή δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό κλοπής καλό είναι να μεριμνήσουν οι αρχές για το θέμα και να λάβουν μέτρα προφύλαξης των οχημάτων που σταθμεύουν τόσο εντός όσο και εκτός του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Ρεπορταζ: Βάλια Μπούη-Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News