default-image

Την Τρίτη η συνέχεια στην δίκη για το θάνατο του Κ.Κατσούλη

Κρήτη
Την Τρίτη η συνέχεια στην δίκη για το θάνατο του Κ.Κατσούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεχιστεί στη Νεάπολη η πολύκροτη δίκη για το θάνατο του 47χρονου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίστηκε σήμερα (29/1) -μετά την χθεσινή διακοπή- στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο κάθονται συνολικά έξι άτομα ηλικίας 23 έως 32 ετών, εκ των οποίων τα πέντε - τα οποία παραμένουν προσωρινά κρατούμενα - βαρύνονται με την κακουργηματική κατηγορία της θανατηφόρας σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό περιστατικό είχε σημειωθεί το απόγευμα της 15ης Σεπτεμβρίου του 2014, κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εθνικό Πειραιώς, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Οπαδοί της τοπικής ομάδας επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Εθνικού και κατά τα επεισόδια που ακολούθησαν τραυματίστηκε σοβαρά ο Κώστας Κατσούλης, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, δύο εβδομάδες μετά.

Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News