default-image

Νεκρός βρέθηκε ο 66χρονος αγνοούμενος στα Χανιά

Κρήτη
Νεκρός βρέθηκε ο 66χρονος αγνοούμενος στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε τελικά το θρίλερ της εξαφάνισης του 66χρονου Σάββα Τατάροφ, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες, στα Χανιά.

Χθες το πρωί, οι Αρχές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη ενός πτώματος, το οποίο εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της ιχθυόσκαλας της Σούδας. Η σορός βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης κι όπως είναι λογικό, από την πρώτη στιγμή πιθανολογούνταν ότι ανήκε στον 66χρονο, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στην ΕΛ.ΑΣ. στις 12 Ιανουαρίου.  

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί κλήθηκαν να μεταβούν οι συγγενείς του άτυχου Σάββα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η σορός ανήκει στον δικό τους άνθρωπο. Οι δυσοίωνες προβλέψεις τελικά επαληθεύτηκαν, καθώς μέλος της οικογένειας του 66χρονου που πήγε στο Νοσοκομείο, επιβεβαίωσε -παρά το προχωρημένο της σήψης- ότι πρόκειται γι' αυτόν...

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι χθες το βράδυ, δεν θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο ο θάνατος του Τατάροφ να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Αντίθετα, επικρατέστερα είναι τα σενάρια της αυτοκτονίας ή του ατυχήματος. Όπως και να 'χει, πάντως, τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του 66χρονου αναμένεται να "φωτιστούν" μετά τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ο Σάββας Τατάροφ διέμενε μόνιμα με την οικογένειά του στην πόλη των Χανίων και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Nικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News