default-image

Κλείνουν επ’ αόριστον τον ΟΓΑ Ηρακλείου οι αγρότες

Κρήτη
Κλείνουν επ’ αόριστον τον ΟΓΑ Ηρακλείου οι αγρότες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν επ' αόριστον τον ΟΓΑ Ηρακλείου από την Τρίτη 26 Ιανουαρίου οι αγρότες του νομού, όπως αποφασίστηκε πριν από λίγο.

Με αγωνιστική διάθεση πραγματοποιήθηκε από το απόγευμα της Κυριακής Παγκρήτια αγροτική συνέλευση στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ στο Ηράκλειο παρουσία εκπροσώπων αγροτών και από τους 4 νομούς του νησιού.

Λίγες ώρες μετά την τελευταία κινητοποίηση τους στους κόμβους Αρχανών και Αγίου Σώζοντα, απόψε οι αγρότες κλήθηκαν να αποφασίσουν το μέτωπο τους αγώνα τους με κλιμάκωση στις 4 Φεβρουαρίου οπότε και έχει προγραμματιστεί Παγκρήτιο συλλαλητήριο έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επί της παραλιακής λεωφόρου.

Όπως έγινε γνωστό μέχρι στιγμής από την σύσκεψη, είναι το γεγονός ότι κάθε νομός αποκτάει την δική του ολιγάριθμη συντονιστική ομάδα η οποία και θα αποφασίζει για την μορφή του αγώνα χωριστά σε επίπεδο νομού μέχρι και την 4η Φεβρουαρίου.

Η παγκρήτια συντονιστική θα είναι πλέον εννιαμελής με δύο εκπροσώπους από Χανιά, Ρέθυμνο, Λασίθι και 3 από Ηράκλειο. Οι αποφάσεις για τους υπόλοιπους τρεις νομούς θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ώρες με πιθανότερα σενάρια εκείνα του αποκλεισμού τμημάτων επί της εθνικής οδού Χανίων - Ηρακλείου. Ως γνωστόν ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και με τους αγρότες του Ηρακλείου να ζητούν να παραμείνει το ταμείο του ΟΓΑ ως έχει.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News