Κρήτη

Στο μπλόκο της Χρυσούπολης ο Νότης Μαριάς

Στο πλευρό των αγροτών της Καβάλας βρέθηκε την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς, δηλώνοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή του στον αγώνα τους, για την επιβίωση του κλάδου και της πρωτογενούς παραγωγής.

Ο κ. Μαριάς πήγε το βράδυ της Πέμπτης στο «μπλόκο» των αγροτών στον κόμβο της Χρυσούπολης -επί της Εγνατίας Οδού- και μίλησε με τους αγρότες, που διανυκτέρευσαν σε πρόχειρες σκηνές, ενώ συνάντησε και εκπροσώπους Αγροτικών Συλλόγων και φορέων.

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής συνεχίζει την επίσκεψή του στην Καβάλα με επαφές στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών ενώ το μεσημέρι θα μιλήσει για το ασφαλιστικό των αγροτών και τα θέματα που τους απασχολούν, στο κοινοτικό κατάστημα στο Παρανέστι της Δράμας.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Κάτω Νευροκόπι, το Καλαμπάκι και την πόλη της  Δράμας, όπου θα συνεχίσει τις επαφές με δημάρχους και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις ομιλίες του σε αγροτικούς συλλόγους και πολίτες ενώ αύριο Σάββατο θα επισκεφθεί τα μαρτυρικά Κερδύλια Σερρών.

Δείτε το βίντεο με το καλωσόρισμα των αγροτών στον Νότη Μαριά κατά την άφιξή του στον κόμβο της Χρυσούπολης

Σχόλια