default-image

Φονική ενέδρα με δύο όπλα για τον 51χρονο

Κρήτη
Φονική ενέδρα με δύο όπλα για τον 51χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύμα φονικής ενέδρας που του είχαν στήσει πιθανότατα δυο τουλάχιστον δράστες,  έπεσε όπως αποδεικνύεται ο άτυχος 51χρονος Κ.Μ. από τις Καλάθενες Χανίων καθώς όπως διαπίστωσε ο Ιατροδικαστής κ. Σταμάτης Μπελιβάνης, το θύμα έχει βληθεί από  διαφορετικά όπλα.

Μια καραμπίνα και όπως πιθανολογείται ένα δεύτερο επίσης μακρύκανο όπλο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, ο άτυχος Χανιώτης πυροβολήθηκε ενώ το τρακτέρ βρισκόταν εν κινήσει, για αυτό και κατέληξε στο χαντάκι. Ακριβή συμπεράσματα για τη ώρα θανάτου όσο και την απόσταση από την οποία τον πυροβόλησαν δεν έχουν ακόμη προκύψει

Οι αστυνομικές αρχές των Χανίων, τέθηκαν σε συναγερμό μετά τον εντοπισμό του άψυχου σώματος ενός 52χρονου Χανιώτη σε αγροτική τοποθεσία έξω από το χωριό Καλάθενες .

Αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα καθώς λίγο μετά  τις 07:00 το πρωί, περαστικός εντόπισε το τρακτέρ μέσα σε χαντάκι στην άκρη του δρόμου και τον 51χρονο βουτηγμένο στο αίμα.

Ωστόσο η υπόθεση πήρε άλλη τροπή όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί οι οποίοι συνειδητοποίησαν ότι τα εμφανή τραύματα που έφερε είχαν προκληθεί από όπλο. Αν και η έρευνα ξεκίνησε με ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, το γεγονός ότι όπλο δεν βρέθηκε γύρω από το σημείο όπου έχει εντοπιστεί το θύμα, οδηγησε άμεσα σε άλλες κατευθύνσεις.

Η περιοχή αποκλείστηκε  από την αστυνομία και δόθηκε εντολή, το πτώμα να μην  να μετακινηθεί μέχρι να φτάσει στο σημείο ο ιατροδικαστής για τη διενέργεια της αυτοψίας, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι αφού επέστρεψε εσπευσμένα στα Χανιά ο κ.Μπελιβάνης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 51χρονος, που ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών διέμενε στις Καλάθενες.  Το τελευταίο διάστημα είχε ασχοληθεί με τις αγροτικές καλλιέργειες καθώς είχε κλείσει το κατάστημα που διατηρούσε τα προηγούμενα χρόνια στην περιοχή.

Ελλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News