default-image

Στ.Χριστακόπουλος: Η κρίση , η χώρα και το Νταβός

Κρήτη
Στ.Χριστακόπουλος: Η κρίση , η χώρα και το Νταβός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Από τη μια πλευρά η κυβέρνηση και από την άλλη οι... νταβατζήδες της χώρας. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε το τρέχον διήμερο του πρωθυπουργού.

Κριστίν Λαγκάρντ, Μάριο Ντράγκι και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι τα κεντρικά πρόσωπα του ελληνικού δράματος με τα οποία θα συναντηθεί και θα τεθεί αντιμέτωπος σήμερα και αύριο στο Νταβός της Ελβετίας ο Αλέξης Τσίπρας. Εκεί ο πρωθυπουργός θα βρεθεί ενώπιον μιας ακόμη σκλήρυνσης των δανειστών, ενός ακόμη φαρμακερού εκβιασμού εν όψει της αξιολόγησης και, κυρίως, της συζήτησης για το χρέος, ο οποίος θέτει σε κίνδυνο τον βασικό σχεδιασμό του - και όχι μόνο του ιδίου, αλλά ενδεχομένως ακόμη και του νέου προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα παραπάνω αναφέρει ο διευθυντής σύνταξης στο Ποντίκι Σταύρος Χριστακόπουλος και στο Γιώργο Σαχίνη μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο 9,84.

Επίσης είπε αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία ότι ούτε ο νέος αρχηγός του κόμματος θα επιθυμούσε ανάληψη της εξουσίας της χώρας πριν ξεκαθαρίσει το εσωκομματικό πεδίο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News