Κρήτη

Σεμινάριο για προγραμματισμό Android στο Επιμελητήριο

Σεμινάριο με θέμα την «Εισαγωγή στην ανάπτυξη Android εφαρμογών» διοργανώνει  το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το οποίο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ν' αποκτήσουν βασικές γνώσεις στον προγραμματισμό για Android με χρήση Java και σε όσους θέλουν να εξοικειωθούν με τα νέα εργαλεία ανάπτυξης και τις σύγχρονες τεχνικές.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τη γλώσσα προγραμματισμού Java και να κατασκευάζουν τις δικές τους Android εφαρμογές  χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές ανάπτυξης.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες ενώ θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες, από τις 21 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 6 ως τις 8.30 το απόγευμα. Το κόστος για τα σεμινάρια είναι 140 ευρώ και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.  

Μέρος Α Java Programming - προπαρασκευαστικό για το Android Development (15 ωρών)

Θεματικές Ενότητες :

?      Γνωριμία Eclipse και NetBeans

?      Βασικά Στοιχεία Προγραμματισμού

?      Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός 1-3

?      Γραφικό Περιβάλλον

Μέρος Β Android Development (15 ωρών)
Θεματικές Ενότητες :

?      Γνωριμία με το Android Studio

?      Γνωριμία με Android SDK και Android Development Tools

?      Ανατομία και κύκλος ζωής εφαρμογών Android

?      Γραφικό περιβάλλον εφαρμογών Android

?      Intents και Activity

?      Broadcast Receivers

?      Εικόνα, Ήχος

?      Μενού Εφαρμογών

?βContent Providers

?βSensors

?βFragments

?βΓνωριμία με τα Services

?      Γνωριμία με τα Widgets

?      Δημοσίευση Εφαρμογών Android στο Market

Για on-line αιτήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/241-seminario-android-irakleio-2015

Για πληροφορίες και αιτήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στην οδό Κορωναίου 9, στο Ηράκλειο και να ζητήσετε την υπεύθυνη, κα Μαίρη Βενιχάκη. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε στα τηλ. 2810.302736 και 2810.302730  ή στο fax:2810 227189.

e-mail: info@katartisi.gr  

web: www.katartisi.gr

fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes

Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο κ. Νικόλαος Καλλιγιάννης, απόφοιτος του Mητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Manchester με πτυχίο στην Επιστήμη Υπολογιστών με Οικονομικά και Μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιστήμη Υπολογιστών, Μεθοδολογία Αξιολόγησης Περιβαλλόντων Ταχείας Ανάπτυξης Εφαρμογών από το Πανεπιστήμιο του Salford. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην ανάπτυξη εφαρμογών διαχείρισης στόλου και τον προγραμματισμό σε πλατφόρμες smart-phone Microsoft και Android.

Σχόλια