default-image

Είκοσι χρόνια από το πρώτο γεύμα αγάπης

Κρήτη
Είκοσι χρόνια από το πρώτο γεύμα αγάπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέτος συμπληρώθηκαν 20 χρόνια, από το πρώτο γεύμα αγάπης που διοργάνωσε η οικογένεια Καλαθάκη και η 25η Δεκέμβρη 2015, είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, στη Λότζια, όπου τη μέρα των Χριστουγέννων, χιλιάδες άποροι συνάνθρωποί μας, είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν από τον πλούσιο μπουφέ, που παρέθεσε ο Όμιλος Καλαθάκη.

Λίγο πριν το κλείσιμο, μοιράστηκαν χιλιάδες τρόφιμα σε πολίτες που πραγματικά είχαν ανάγκη, χορηγία των εταιρειών, όπου βοήθησαν στην τέλεση του γεύματος και αξίζει να αναφέρουμε: Vinobon A.E. (Alexakis winery), Tρία Δέλτα Α.Ε., Μάκρο κας και κάρυ ΧΑΕΕ Α.Ε., Χαλκιαδάκης Α.Ε., Βοθυλιά Α.Ε., Ζηδιανάκης Α.Ε., Τσατσάκης Α.Ε., Βασιλείου Τροφίνκο Α.Ε.Β.Ε, Φορτετσανάκη ΑΦΟΙ Ο.Ε., Χρονάκης Κ. Αριστείδης, Κυριακάκη Αντ. Α.Ε.Β.Ε., Κrivek S.A.

Η οικογένεια Καλαθάκη αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς, όλες αυτές τις επιχειρήσεις, για την ευγενική τους προσφορά, τον εθελοντισμό και την ανθρωπιά που έδειξαν, σε ένα θεσμό που έχει καθιερωθεί στην ψυχή και στη συνείδηση όλων των Ηρακλειωτών, κατά τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News