default-image

Χειροπέδες σε 60χρονο επίδοξο ληστή με... τόξο!

Κρήτη
Χειροπέδες σε 60χρονο επίδοξο ληστή με... τόξο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάφεραν οι Αρχές, μετά από πολύμηνη έρευνα, να εξιχνιάσουν την απόπειρα ληστείας που είχε διαπραχθεί στις 14.10.2014 σε βάρος ενός 62χρονου στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα μετά από κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων που είχε στην διάθεσή της η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο δράστης που είχε αποπειραθεί να ληστέψει το σπίτι του 62χρονου είναι ένας 60χρονος άνδρας.

Ειδικότερα στις 14.10.2014, ο επίδοξος ληστής, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο σπίτι του ανυποψίαστου 62χρονου, το οποίο βρίσκεται σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου.

Ο 60χρονος, όταν είδε μπροστά του τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει χτυπώντας τον στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου που κρατούσε, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί, έχοντας εντοπίσει το δράστη, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 τόξα, 13 βέλη, μηχάνημα πλευρικού δίσκου κοπής, ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικός υπολογιστής, tablet), ποδήλατο και συσκευασίες καλλυντικών.

Ο 60χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, και επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ληστείας και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News