default-image

Αγώνας για τη στήριξη του Κώστα και του Βαρδή

Κρήτη
Αγώνας για τη στήριξη του Κώστα και του Βαρδή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης δίνουν οι ενώσεις των αστυνομιών της Κρήτης με τη σύμπραξη της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ και Κρητών καλλιτεχνών, που πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις οι οποίες προγραμματίζονται με στόχο τη στήριξη δύο νέων αστυνομικών που δίνουν σκληρή μάχη για την αποκατάσταση της υγείας τους.

Ο δόκιμος αστυνομικός από τα Χανιά Βαρδής Παπαδογιωργάκης και ο Κώστας Λεονταράκης από το Ηράκλειο παλεύουν για να επιστρέψουν υγιείς και δυνατοί στις οικογένειές τους, που ζουν ένα εφιάλτη καθώς οι δύο αστυνομικοί βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη μεταξύ ζωής και θανάτου.

Ο Κώστας Λεονταράκης έπεσε θύμα τροχαίου το Σεπτέμβριο και έκτοτε βρίσκεται σε ΜΕΘ, παρουσιάζοντας μικρά σημάδια ανάκαμψης. Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ - στην οποία αγωνιζόταν και ως αθλητής - οι φίλοι και οι συνάδελφοί του διοργανώνουν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 6:30 το απόγευμα, φιλικό αγώνα στο ΒΑΚ, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη της οικογένειάς του και την αποθεραπεία του.

Τιτάνια είναι η μάχη που δίνει και ο 22χρονος Βαρδής, ο οποίος υπέστη βαριά εγκεφαλική βλάβη και έχει μπροστά του ένα μακρύ Γολγοθά. Όμως στο πλευρό του βρίσκονται οι φίλοι και οι συνάδελφοί του. Με τη σύμπραξη Κρητών καλλιτεχνών προετοιμάζεται εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου στο κέντρο "Ευτυχία" στα Χανιά.

Στην ενίσχυση της οικογένειας του Κώστα Λεονταράκη θα διατεθούν και όλα τα έσοδα από την ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, η οποία προγραμματίζεται για τις 30 Ιανουαρίου στο κέντρο "Αναδρομές".

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News