Κρήτη

Αναχωρεί από το λιμάνι της Κισσάμου το "Βιτσέντζος Κορνάρος"

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που υπέστη το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του απόπλου του, το πλοίο "Βιτσέντζος Κορνάρος", σύμφωνα με ανακοίνωση της ναυτιλιακής εταιρείας.

Η ΛΑΝΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το πλοίο θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα από το λιμάνι της Κισσάμου, εκτελώντας το δρομολόγιο προς Αντικύθηρα-Κύθηρα-Πειραιάς.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πρόσκρουση στην προβλήτα του λιμανιού λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το "Βιτσέντζος Κορνάρος" ακινητοποιήθηκε στην Κίσσαμο, με 16 επιβάτες και 50μελές πλήρωμα.

Στην ανακοίνωσή της η ΛΑΝΕ αναφέρει ότι «μετά την προσωρινή αποκατάσταση της ζημίας και τον έλεγχο από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα το "Βιτσέντζος Κορνάρος" θα εκτελέσει το δρομολόγιο της Κυριακής 3-1-2016 ως ακολούθως:

Δευτέρα 4-1-2016 Κίσσαμος (αναχώρηση: 17:00) - Αντικύθηρα (άφιξη: 19:15 - αναχώρηση: 19:30) - Κύθηρα (άφιξη: 21:30 - αναχώρηση: 21:50) - Πειραιάς (άφιξη: 06:00 Τρίτη 5-1-2016)».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το πλοίο θα μεταβεί στον λιμάνι της Δραπετσώνας προς οριστική αποκατάσταση των ζημιών, ενώ για τη συνέχιση των δρομολογίων του θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.

Σχόλια