default-image

Οδική ασφάλεια: Με δυσάρεστους οιωνούς ξεκινά το 2016

Κρήτη
Οδική ασφάλεια: Με δυσάρεστους οιωνούς ξεκινά το 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επεισοδιακό και δυσοίωνο τρόπο για τον τομέα της οδικής ασφάλειας ξεκινά το 2016. Πρωταγωνιστές στα δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν τη νύχτα στο Ηράκλειο ήταν μεθυσμένοι οδηγοί.

Ο ένας εγκατέλειψε τραυματισμένη μια οδηγό και επιχείρησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς από την ομάδα ΔΙΑΣ, ενώ ο δεύτερος προκάλεσε καραμπόλα πέντε οχημάτων.

Όπως διαπιστώθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν τόσο ο οδηγός που προκάλεσε καραμπόλα πέντε οχημάτων στο Σκαλάνι, όσο και ο νεαρός οδηγός Ι.Χ. που προκάλεσε τροχαίο στην Παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, τραυματίζοντας μία γυναίκα, την οποία και εγκατέλειψε.

Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου. Στην επαρχιακή οδό, λίγο μετά το Σκαλάνι, όπου σημειώθηκε καραμπόλα πέντε οχημάτων. Ο αλλοδαπός οδηγός του Ι.Χ., ο οποίος βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε ότι βρήκε μπροστά του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Οι διερχόμενοι οδηγοί δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν με συνέπεια, τουλάχιστον δύο άτομα να τραυματιστούν, ευτυχώς ελαφριά. Άνδρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής προσπάθησαν επί ώρες να βγάλουν άκρη για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Παρέσυρε αυτοκίνητο

Ξημερώματα και με το αλκοόλ να ρέει άφθονο στις φλέβες του ο νεαρός που βρέθηκε χωρίς δίπλωμα στο τιμόνι, παρέσυρε στην τρελή πορεία του στην Παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, διερχόμενο Ι.Χ., τραυματίζοντας την οδηγό.

Αμέσως μετά ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς, καθώς τον καταδίωξαν μοτοσυκλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_pd0es2wl/

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News