Κρήτη

Εσείς πήρατε το δώρο σας από τα S/M Χαλκιαδάκης;

Η τυχερή ρουλέτα σε περιμένει να κερδίσεις τα πρωτοχρονιάτικα δώρα σου! Στο Super Market Χαλκιαδάκης MAX στην Αλικαρνασσό, δοκιμάζεις την τύχη σου και φεύγεις πάντα κερδισμένος.

Ποδήλατα, ηλεκτρικές συσκευές, καφετιέρες, δωροεπιταγές και πολλά-πολλά άλλα δώρα χαρίζει το αγαπημένο παιχνίδι των γιορτών. Με αγορές από 40€ και πάνω, μέχρι και τις 31/12, συμμετέχετε στο παιχνίδι και βγαίνετε πάντα κερδισμένοι.

Τα Super Market Χαλκιαδάκης για τις ημέρες των γιορτών έχουν ένα ξεχωριστό δώρο για όλους μας.

Όλοι οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να ωφεληθούν από τις αγορές τους στα μεγάλα κρητικά καταστήματα και να φύγουν με τα χέρια γεμάτα δώρα!

Μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου σε όλα τα καταστήματα Χαλκιαδάκης, με εφάπαξ αγορές 60 ευρώ, κερδίζετε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί, ενώ με 100€ κερδίζετε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και ένα απορρυπαντικό πλυντηρίου σκόνη 50 μεζούρες.

Οι αγορές σας θα γίνουν πιο ευχάριστες με μελωδίες jazz, soul, swing, pop με τη Χαρά Ασημινάκη και τον Τάσο Καρακούκα στο κατάστημα της Κρασαδάκη στον Αϊ Γιάννη στις 30/12 (5:30-8:30).

Και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31/12 με τη Χαρά Ασημινάκη, τον Τάσο Καρακούκα και τον Γιάννη Γενναράκη στο Max Αλικαρνασσού στις 5:30-8:30.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια