default-image

Ξεμένει από υπαλλήλους της ΔΕΗ η Κρήτη

Κρήτη
Ξεμένει από υπαλλήλους της ΔΕΗ η Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τεχνικό προσωπικό κινδυνεύει να μείνει η ΔΕΗ στην Κρήτη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, και αιτία είναι μια διάταξη που τέθηκε σε εφαρμογή πριν από δύο χρόνια.

Η Ένωση Τεχνικών της ΔΕΗ καταγγέλλει ως ρουσφετολογική τη συγκεκριμένη διάταξη, που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση με στόχο να μετακινηθούν συγκεκριμένοι εργαζόμενοι της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού από τα νησιά που είχαν μετατεθεί πίσω στην περιοχή καταγωγής τους.

Τότε, πριν δύο χρόνια, μετακινήθηκαν αρκετοί. Σήμερα υπάρχουν πληροφορίες ότι πρόκειται να πραγματοποιηθούν νέες μετακινήσεις με την έλευση του 2016.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, η απουσία αυτού του αριθμού των εργαζομένων από το δυναμικό της Κρήτης θα αποδυναμώσει τόσο την υπηρεσία που δε θα μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές ανάγκες. Μάλιστα, σχολίασε και την κρισιμότητα της κατάστασης ενόψει της τουριστικής περιόδου, οπότε και οι ανάγκες είναι πάντοτε αυξημένες.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_qn8nyjwd/

Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News