Κρήτη

Κρητική υπόθεση η Νέα Δημοκρατία

Με μία καθαρή και άνετη πρωτιά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που δείχνει να κλειδώνει πάνω από το 40%, τη δεύτερη θέση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με ένα ποσοστό γύρω στο 30% (μέχρι αργά τη νύχτα), και συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των "γαλάζιων" στελεχών σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο χαρακτηρίστηκαν οι χθεσινές "γαλάζιες" κάλπες. 399. 978 ήταν για την ακρίβεια και σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση οι ψηφοφόροι που συμμετείχαν στη διαδικασία, «παρά κάτι» δηλαδή 400.000.

Τρίτος ο Απόστολος Τζιτζικώστας με τον Άδωνι Γεωργιάδη τέταρτο με μονοψήφιο ποσοστό. Ο Γιάννης Πλακιωτάκης νωρίς τα ξημερώματα έδωσε το στίγμα των εξελίξεων, δηλώνοντας «θα πρέπει να προσέλθουμε ξανά στις κάλπες στις 10 Ιανουαρίου. Έως τότε συνιστώ ψυχραιμία, ενωτικό κλίμα από όλες τις πλευρές και σύνεση. Εύχομαι και στους δυο υποψηφίους, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών, καλή επιτυχία. Τέλος, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και όλους καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά».

Τα 3 στοιχήματα

Από νωρίς το βράδυ, οπότε και άρχισαν να καταφτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα, τόσο σε επίπεδο Κρήτης όσο και σε επίπεδο επικράτειας, ήταν ξεκάθαρο το προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη . Τα πολιτικά μηνύματα πολυδιάστατα, τόσο από τη μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία για την αξιωματική αντιπολίτευση όσο και με πολλές αναγνώσεις για το εσωτερικό της Ν.Δ. Τα δύο από τα τρία στοιχήματα για το κόμμα της Συγγρού κερδήθηκαν και είχαν να κάνουν, πρώτον, με την ομαλή διεξαγωγή και, δεύτερον, με τη μεγάλη συμμετοχή. Το τρίτο στοίχημα τώρα είναι η διασφάλιση της ενότητας μετά από μια προεκλογική περίοδο με έντονες κόντρες και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις

Υψηλή συμμετοχή

Από το περιβάλλον του Ευάγγελου Μεϊμαράκη καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας κράτησαν χαμηλούς τόνους, ωστόσο ήταν έκδηλη η ικανοποίηση για το ποσοστό που υπερβαίνει το 40%, αλλά και για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Επίσημη δήλωση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μπορεί να μην υπήρξε, ωστόσο υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαρακη να ευχαριστούν τον Κώστα Καραμανλή για τη στήριξη στο πρόσωπό του.  

Το τελικό αποτέλεσμα θα δοθεί σήμερα από τη Λεωφόρο Συγγρού με τα ποσοστά που λαμβάνει ο κάθε υποψήφιος . Σύμφωνα με τον προεδρεύοντα της ΚΕΦΕ κ. Γιάννη Τραγάκη, τα πρώτα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν κάποια στιγμή περί τις πρωινές ώρες. Το σίγουρο είναι ότι έχουν ξεκινήσει οι "ζυμώσεις" γύρω από τη στήριξη που θα δώσουν δεύτερος και τρίτος στους πρώτους δύο που θα διεκδικήσουν την ηγεσία.

Στήριξη

Από το περιβάλλον του Άδωνη Γεωργιάδη (ο οποίος είναι κοντά στο διψήφιο ποσοστό του 10%) έγινε νωρίς γνωστό ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα Μητσοτάκη, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη, με δεδομένη και την καλή σχέση που διατηρούν οι δυο τους. Όσον αφορά τη στήριξη που θα δώσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας (που καταλαμβάνει ένα ποσοστό γύρω στο 20%) και εκεί δεν αναμένονται εκπλήξεις, καθότι από την τρίμηνη προεκλογική μάχη ήταν γνωστό ότι υπήρχε ένταση με το στρατόπεδο Μεϊμαράκη. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι δεν είναι βέβαιο πως οι ψηφοφόροι θα ακολουθήσουν μαζικά το ρεύμα που θα στηρίξουν οι κύριοι Γεωργιάδης και Τζιτζικώστας, αλλά δεν παύει να δημιουργούν κλίμα υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου.  Εφόσον πάντως οι ψηφοφόροι των κυρίων Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη μετατοπιστούν στη μεγάλη πλειοψηφία τους προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν αποκλείεται ακόμη και η ανατροπή, με το εκλογικό παρελθόν να έχει να επιδείξει ανάλογα παραδείγματα (αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Ηρακλείου το 2014).

Αγωνία στο "κόκκινο"

Η μάχη σώμα με σώμα δόθηκε για αρκετές ώρες αφότου ξεκίνησε η καταμέτρηση, με τα στρατόπεδα Μητσοτάκη και Τζιτζικώστα να διαμηνύουν ότι η δεύτερη θέση τους ανήκει και η Ν.Δ. πάει σε δεύτερο γύρο στις 10 Ιανουαρίου. Ξεκάθαρη εξαρχής πάντως, εκτός από την πρώτη, ήταν και η τέταρτη θέση, αυτή του Άδωνη Γεωργιάδη. Λίγο πριν τις 11 χθες το βράδυ κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφεραν ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στο 30%. Η διαφορά είναι πολύ μικρότερη από αυτή που λέγεται και γράφεται. Πάμε στο β' γύρο και θα κερδίσουμε τη Ν.Δ.», ενώ την ίδια ώρα κύκλοι του Απόστολου Τζιτζικώστα ανέφεραν με πάσα βεβαιότητα ότι ο ίδιος βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ωστόσο, γύρω στα μεσάνυχτα, το αποτέλεσμα ως προς τη δεύτερη θέση είχε αρχίσει να ξεκαθαρίζει δίνοντάς τη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δεν είχαν καταμετρηθεί τα εκλογικά τμήματα της Β' Αθήνας (εκλογική περιφέρεια και «δυνατό χαρτί» του Κυριάκου Μητσοτάκη). Ο υποψήφιος για την ηγεσίας της Ν.Δ. ανανέωσε το "ραντεβού" του με τους 400.000 και πλέον ψηφοφόρους για τις 10 Ιανουαρίου, δηλώνοντας ότι «οι πολίτες έστειλαν μήνυμα να κάνουν τη Ν.Δ. μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, να γίνουμε σύντομα κυβερνητική λύση».

Μίλησε για «ρεύμα δημιουργικής ανανέωσης που στο β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στις 10 Ιανουαρίου, που θα είναι νικηφόρο, καθώς πρόκειται για άλλη εκλογή». Μήνυμα και προς την κυβέρνηση Τσίπρα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας «ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα κατάλαβε ότι η ελληνική κοινωνία δεν ανέχεται άλλο τα ψέματα».

Μεγάλη συμμετοχή και στην Κρήτη

Από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, οπότε και η προσέλευση στις κάλπες έδειχνε μαζική, τα κορυφαία γαλάζια στελέχη έσπευσαν να δείξουν την ικανοποίησή τους. Πάνω από 400.00 ψηφοφόροι έφτασαν στις κάλπες, ενώ, όπως έδειξαν τα στοιχεία, ο αριθμός θα μπορούσε ήταν πολύ μεγαλύτερος. Μάλιστα η παράταση στις κάλπες που έμειναν ανοιχτές για πέρα από 2 ώρες μετά τις 7, όπως αρχικά προβλεπόταν, καταδείκνυε τη μεγάλη συμμετοχή.

Όμως, το σύστημα "έπεσε", καθώς ήταν προγραμματισμένο να κλείσει στις 7, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος που περίμενε στις ουρές να φύγει λόγω της μεγάλης αναμονής. Άλλωστε, ο πρόεδρος  της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης σχολίασε το γεγονός στις δηλώσεις που έκανε γύρω στις 11 το βράδυ, ζητώντας συγνώμη από τους χιλιάδες νεοδημοκράτες που, όπως είπε, δεν κατάφεραν να ψηφίσουν.

Η διαδικασία στην Κρήτη ξεκίνησε χωρίς προβλήματα, ενώ από νωρίς το πρωί αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν έξω από τα εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν.  

 

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ψήφισε το πρωί στον Άγιο Νικόλαο, δηλώνοντας ότι οι εκλογές στη Ν.Δ. είναι εκλογές για τον ίδιο τον ελληνικό λαό, ενώ αμέσως μετά μετέβη στην Αθήνα για να συντονίσει τη ροή των αποτελεσμάτων.  

Α. Σαμαράς

Στην Κηφισιά ψήφισε για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Γεωργία. Ο πρώην πρωθυπουργός αμέσως μετά την κάλπη έστειλε  μήνυμα ενότητας, αλλά ταυτόχρονα άσκησε σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης. «Η δύναμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η ενότητα», τόνισε ο κ. Σαμαράς, κάτι που «είναι η μεγάλη προϋπόθεση για να μπει ένα τέλος σε αυτή την αδίστακτη και ανίκανη κυβέρνηση», όπως συμπλήρωσε.

Δ. Αβραμόπουλος

Στην Κηφισιά ψήφισε, όμως, και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στέλνοντας μήνυμα ενότητας και καλής δυναμικής για την επόμενη μέρα . Ο κ. Αβραμόπουλος χαρακτήρισε «εντυπωσιακή» την συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές, ενώ υπογράμμισε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία, μέλος της μεγάλης οικογένειας των ευρωπαϊκών δημοκρατικών κομμάτων, «σήμερα με αυτήν τη διαδικασία αλλάζει σελίδα, αλλάζει κεφάλαιο».

«Εύχομαι ο δρόμος της να είναι ανοικτός για να προσφέρει τις χρήσιμες υπηρεσίες της στην πατρίδα. Αυτήν την ώρα η διαδικασία εξελίσσεται και είναι η κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας αυτή που αποφασίζει».

Κ. Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ψήφισε στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο δε θέλησε να κάνει δολώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις και των τεσσάρων υποψηφίων κατά την προσέλευσή τους στις κάλπες ήταν σε κλίμα ενωτικό και μένει να αποδειχτεί πλέον στην πράξη.

Απ. Τζιτζικώστας: «Συγχαίρω Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη»

Δήλωση αναγνώρισης της νίκης Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη έκανε τα ξημερώματα ο Απόστολος Τζιτζικώστας. «Θέλω να συγχαρώ τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρώτη και τη δεύτερη θέση, αντιστοίχως», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες τις δυνάμεις του για μια ενωμένη Ν.Δ. και μια σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη.

Γ. Πλακιωτάκαης: «Ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ψήφισε νωρίτερα χθες το πρωί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον της παράταξής μας. Με την ψήφο μας διασφαλίζουμε την ενότητα και στηρίζουμε την κοινή μας προσπάθεια για τη δημιουργία μιας μεγάλης, δυνατής και σύγχρονης Νέας Δημοκρατίας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα ανταποκριθούμε στο χρέος μας».

Λ. Αυγενάκης: «Ισχυρό μήνυμα»

«Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετρά εβδομάδες πλέον... Η παραγωγική κοινωνία, φίλοι και μέλη της κεντροδεξιάς δύναμης στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από τη μεγάλη συμμετοχή σήμερα, έστειλαν ισχυρό μήνυμα.

Αλλάζουμε ρότα, στροφή στη σοβαρότητα, στροφή στις μεταρρυθμίσεις, τέρμα στα αριστερά πειράματα», δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης μετά το κλείσιμο των καλπών και των πρώτων αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

1. ΑΝΔΡΟΓΕΩ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

358

Κυριάκος Μητσοτάκης

408

Απόστολος Τζιτζικώστας

49

Άδωνις Γεωργιάδης

63

2. ΑΝΔΡΟΓΕΩ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

247

Κυριάκος Μητσοτάκης

286

Απόστολος Τζιτζικώστας

46

Άδωνις Γεωργιάδης

51

Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

139

Κυριάκος Μητσοτάκης

147

Απόστολος Τζιτζικώστας

22

Άδωνις Γεωργιάδης

21

ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ - ΤΜΗΜΑ 1

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

208

Κυριάκος Μητσοτάκης

205

Απόστολος Τζιτζικώστας

50

Άδωνις Γεωργιάδης

34

ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ - ΤΜΗΜΑ 2

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

177

Κυριάκος Μητσοτάκης

180

Απόστολος Τζιτζικώστας

50

Άδωνις Γεωργιάδης

58

ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

295

Κυριάκος Μητσοτάκης

209

Απόστολος Τζιτζικώστας

57

Άδωνις Γεωργιάδης

23

ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

47

Κυριάκος Μητσοτάκης

39

Απόστολος Τζιτζικώστας

61

Άδωνις Γεωργιάδης

 -

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

118

Κυριάκος Μητσοτάκης

117

Απόστολος Τζιτζικώστας

8

Άδωνις Γεωργιάδης

24

ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ


Βαγγέλης Μεϊμαράκης

81

Κυριάκος Μητσοτάκης

34

Απόστολος Τζιτζικώστας

74

Άδωνις Γεωργιάδης

3

ΓΑΖΙ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

254

Κυριάκος Μητσοτάκης

168

Απόστολος Τζιτζικώστας

20

Άδωνις Γεωργιάδης

20

ΜΑΛΙΑ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

69

Κυριάκος Μητσοτάκης

38

Απόστολος Τζιτζικώστας

11

Άδωνις Γεωργιάδης

12

ΚΑΣΤΕΛΙ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

64

Κυριάκος Μητσοτάκης

38

Απόστολος Τζιτζικώστας

32

Άδωνις Γεωργιάδης

8

ΑΡΧΑΝΕΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

56

Κυριάκος Μητσοτάκης

58

Απόστολος Τζιτζικώστας

9

Άδωνις Γεωργιάδης

14

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

38

Κυριάκος Μητσοτάκης

102

Απόστολος Τζιτζικώστας

24

Άδωνις Γεωργιάδης

2

ΤΥΜΠΑΚΙ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

95

Κυριάκος Μητσοτάκης

130

Απόστολος Τζιτζικώστας

32

Άδωνις Γεωργιάδης

2

ΠΥΡΓΟΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

77

Κυριάκος Μητσοτάκης

94

Απόστολος Τζιτζικώστας

21

Άδωνις Γεωργιάδης

5

ΜΟΙΡΕΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

153

Κυριάκος Μητσοτάκης

191

Απόστολος Τζιτζικώστας

18

Άδωνις Γεωργιάδης

10

ΖΑΡΟΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

26

Κυριάκος Μητσοτάκης

38

Απόστολος Τζιτζικώστας

8

Άδωνις Γεωργιάδης

 -

ΠΕΖΑ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

93

Κυριάκος Μητσοτάκης

60

Απόστολος Τζιτζικώστας

23

Άδωνις Γεωργιάδης

2

ΒΙΑΝΝΟΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

54

Κυριάκος Μητσοτάκης

28

Απόστολος Τζιτζικώστας

9

Άδωνις Γεωργιάδης

3

ΒΕΝΕΡΑΤΟ


Βαγγέλης Μεϊμαράκης

105

Κυριάκος Μητσοτάκης

80

Απόστολος Τζιτζικώστας

17

Άδωνις Γεωργιάδης

0

ΑΓΙΟΙ ΔΕΚΑ


Βαγγέλης Μεϊμαράκης

70

Κυριάκος Μητσοτάκης

59

Απόστολος Τζιτζικώστας

23

Άδωνις Γεωργιάδης

2

ΓΟΥΒΕΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

87

Κυριάκος Μητσοτάκης

63

Απόστολος Τζιτζικώστας

23

Άδωνις Γεωργιάδης

4

ΑΣΗΜΙ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

67

Κυριάκος Μητσοτάκης

29

Απόστολος Τζιτζικώστας

11

Άδωνις Γεωργιάδης

3

ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

135

Κυριάκος Μητσοτάκης

125

Απόστολος Τζιτζικώστας

78

Άδωνις Γεωργιάδης

5

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

1003

Κυριάκος Μητσοτάκης

1428

Απόστολος Τζιτζικώστας

448

Άδωνις Γεωργιάδης

119

ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

205

Κυριάκος Μητσοτάκης

299

Απόστολος Τζιτζικώστας

50

Άδωνις Γεωργιάδης

40

Ε.Τ. 50001 ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

205

Κυριάκος Μητσοτάκης

299

Απόστολος Τζιτζικώστας

50

Άδωνις Γεωργιάδης

40

Ε.Τ. 50002 ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

167

Κυριάκος Μητσοτάκης

268

Απόστολος Τζιτζικώστας

86

Άδωνις Γεωργιάδης

23

ΨΗΦΙΣΑΝ

544

ΕΓΚΥΡΑ

544

544

ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

111

Κυριάκος Μητσοτάκης

172

Απόστολος Τζιτζικώστας

43

Άδωνις Γεωργιάδης

9

ΠΕΡΑΜΑ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

244

Κυριάκος Μητσοτάκης

187

Απόστολος Τζιτζικώστας

136

Άδωνις Γεωργιάδης

6

50003 PEΘYMNO

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

148

Κυριάκος Μητσοτάκης

292

Απόστολος Τζιτζικώστας

66

Άδωνις Γεωργιάδης

23

ΑΝΩΓΕΙΑ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

79

Κυριάκος Μητσοτάκης

97

Απόστολος Τζιτζικώστας

44

Άδωνις Γεωργιάδης

13

ΑΜΑΡΙ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

49

Κυριάκος Μητσοτάκης

114

Απόστολος Τζιτζικώστας

22

Άδωνις Γεωργιάδης

5

ΨΗΦΙΣΑΝ

191

ΕΓΚΥΡΑ

190

ΑΚΥΡΑ

1

ΛΕΥΚΑ

0

ΣΠΗΛΙ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

111

Κυριάκος Μητσοτάκης

172

Απόστολος Τζιτζικώστας

43

Άδωνις Γεωργιάδης

9

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

244

Κυριάκος Μητσοτάκης

187

Απόστολος Τζιτζικώστας

136

Άδωνις Γεωργιάδης

6

ΨΗΦΙΣΑΝ

575

ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ

2

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΧΑΝΙΩΝ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

1517

Κυριάκος Μητσοτάκης

3066

Απόστολος Τζιτζικώστας

413

Άδωνις Γεωργιάδης

226

ΨΗΦΙΣΑΝ

5266

ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ

44

ΧΑΝΙΑ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

218

Κυριάκος Μητσοτάκης

521

Απόστολος Τζιτζικώστας

49

Άδωνις Γεωργιάδης

52

ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ

3

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

62

Κυριάκος Μητσοτάκης

98

Απόστολος Τζιτζικώστας

17

Άδωνις Γεωργιάδης

1

ΘΕΡΙΣΟΥ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

49

Κυριάκος Μητσοτάκης

64

Απόστολος Τζιτζικώστας

12

Άδωνις Γεωργιάδης

5

ΚΙΣΑΜΟΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

107

Κυριάκος Μητσοτάκης

205

Απόστολος Τζιτζικώστας

106

Άδωνις Γεωργιάδης

7

ΣΦΑΚΙΑ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

28

Κυριάκος Μητσοτάκης

60

Απόστολος Τζιτζικώστας

5

Άδωνις Γεωργιάδης

9

ΚΑΛΥΒΕΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

109

Κυριάκος Μητσοτάκης

73

Απόστολος Τζιτζικώστας

13

Άδωνις Γεωργιάδης

2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

58

Κυριάκος Μητσοτάκης

218

Απόστολος Τζιτζικώστας

7

Άδωνις Γεωργιάδης

7

ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

32

Κυριάκος Μητσοτάκης

234

Απόστολος Τζιτζικώστας

11

Άδωνις Γεωργιάδης

6

ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

108

Κυριάκος Μητσοτάκης

223

Απόστολος Τζιτζικώστας

30

Άδωνις Γεωργιάδης

25

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

51

Κυριάκος Μητσοτάκης

126

Απόστολος Τζιτζικώστας

16

Άδωνις Γεωργιάδης

8

ΒΡΥΣΕΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

106

Κυριάκος Μητσοτάκης

408

Απόστολος Τζιτζικώστας

37

Άδωνις Γεωργιάδης

9

ΓΑΛΑΤΑΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

76

Κυριάκος Μητσοτάκης

144

Απόστολος Τζιτζικώστας

20

Άδωνις Γεωργιάδης

20

ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ

5

Ε.Τ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

235

Κυριάκος Μητσοτάκης

474

Απόστολος Τζιτζικώστας

51

Άδωνις Γεωργιάδης

59

ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΣΥΝΟΛΟ ΝΟΜΟΥ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

1296

Κυριάκος Μητσοτάκης

883

Απόστολος Τζιτζικώστας

136

Άδωνις Γεωργιάδης

93

ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΜ. 49001

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

151

Κυριάκος Μητσοτάκης

107

Απόστολος Τζιτζικώστας

18

Άδωνις Γεωργιάδης

14

ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΜ. 4902

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

142

Κυριάκος Μητσοτάκης

98

Απόστολος Τζιτζικώστας

20

Άδωνις Γεωργιάδης

11

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 2 - 49005

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

194

Κυριάκος Μητσοτάκης

141

Απόστολος Τζιτζικώστας

22

Άδωνις Γεωργιάδης

13

ΤΖΕΡΜΙΑΔΩ 007

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

60

Κυριάκος Μητσοτάκης

82

Απόστολος Τζιτζικώστας

15

Άδωνις Γεωργιάδης

0

ΝΕΑΠΟΛΗΣ 49003

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

106

Κυριάκος Μητσοτάκης

107

Απόστολος Τζιτζικώστας

11

Άδωνις Γεωργιάδης

6

Μ. ΓΙΑΛΟΥ 49006

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

93

Κυριάκος Μητσοτάκης

39

Απόστολος Τζιτζικώστας

5

Άδωνις Γεωργιάδης

1

ΣΗΤΕΙΑΣ 49008

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

307

Κυριάκος Μητσοτάκης

130

Απόστολος Τζιτζικώστας

20

Άδωνις Γεωργιάδης

25

ΖΗΡΟΣ 060

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

59

Κυριάκος Μητσοτάκης

25

Απόστολος Τζιτζικώστας

0

Άδωνις Γεωργιάδης

4

ΖΑΚΡΟΣ 009

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

45

Κυριάκος Μητσοτάκης

13

Απόστολος Τζιτζικώστας

5

Άδωνις Γεωργιάδης

1

Νικολέτα Σφακιανάκη

Σχόλια