Κρήτη

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τη "Χώρα των Παραμυθιών"

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει την Κυριακή 20 Δεκέμβρη 2015, στο κινηματοθέατρο "Αστόρια", στο Ηράκλειο, ο Βρεφονηπιακός σταθμός-Νηπιαγωγείο "H Χώρα των Παραμυθιών".

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η "Χώρα των Παραμυθιών" προετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο στόχος των παραστάσεων είναι παιδαγωγικός. Με τον καθοδηγούμενο αυτοσχεδιασμό τα παιδιά αναπτύσσουν τη φαντασία τους και χρησιμοποιούν το σώμα τους για να εκφραστούν.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

• Στις 12 το μεσημέρι: Ο Αϊ Βασίλης χάθηκε!

«Φέτος οι μαθητές της "Χώρας των Παραμυθιών" (3 έως 5 ετών) θα μας παρουσιάσουν μια διαφορετική παράσταση γεμάτη αγωνία, μυστήριο, αστεία στιγμιότυπα και πολλά μηνύματα αγάπης και φιλίας.

Άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς, της αγάπης, της οικογένειας και... των δώρων ή μήπως δεν είναι των δώρων; Μήπως είναι άλλες οι αξίες που πρέπει να κυριαρχήσουν στις γιορτές! Οι αξίες της αγάπης, της συμπόνιας, της ειρήνης και πολλών άλλων… Αυτά είναι τα πραγματικά δώρα και αυτά θα μας χαρίσουν τα νήπια μέσα από τη παράσταση. Η παιδαγωγική ομάδα της "Χώρας των Παραμυθιών" διασκεύασε το βιβλίο του Βασίλη Παπαθεοδώρου "Ποιος απήγαγε τον Αϊ Βασίλη"», σημειώνουν οι διοργανωτές.

• Στις 6 το απόγευμα: Μαγικά Χριστούγεννα στη "Χώρα των Παραμυθιών"!

Φέτος οι μικρότεροι μαθητές της "Χώρας των Παραμυθιών" (2 έως 3 ετών) θα παρουσιάσουν πώς θα ήταν ο κόσμος αν κατοικούνταν μόνο από παιδιά…

«Κι έτσι πραγματοποιήθηκε η πιο μαγική ευχή!

Θα μεταφερθούμε σε έναν ονειρικό και παραμυθένιο κόσμο γεμάτο χαρά και τρυφερότητα. Θα ζήσουμε τα Μαγικά Χριστούγεννα στη "Χώρα των Παραμυθιών".

Αλήθεια τι πιο ωραίο από το να ζούμε σε ένα κόσμο ειρηνικό, που να σφύζει από αγάπη και συμπόνια. Σε ένα κόσμο όπου τα παιδιά θα είναι χαρούμενα και υγιή. Αυτός ο κόσμος μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Εδώ είναι η "Χώρα των Παραμυθιών" και όσο μπορεί θα διαφυλάξει την αθωότητα των μικρών παιδιών και θα υπερασπιστεί τις αξίες της παιδικότητας και της αγάπης!».

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις!

Σχόλια