default-image

Ασφυκτικά γεμάτη η αγορά αλληλεγγύης στα Μάλια

Κρήτη
Ασφυκτικά γεμάτη η αγορά αλληλεγγύης στα Μάλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε μία απόλυτη γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Μαλίων "Εστία" την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στον προαύλιο χώρο του ναού του Αγίου Νεκταρίου στα Μάλια, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που κοινό γνώρισμά τους ήταν η αγάπη τους για το συνάνθρωπο.

Οι εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μέσα από μια ποικιλία χειροποίητων γλυκισμάτων, χριστουγεννιάτικων λιχουδιών, χριστουγεννιάτικων στολιδιών και διακοσμητικών, καλλυντικών και πολλών άλλων ειδών. Η τοπική κοινωνία των Μαλίων που συμμετείχε απέδειξε ότι τώρα με την περίοδο κρίσης που διανύουμε είναι πιο σημαντική η προσφορά προς το συνάνθρωπό μας.

Χάρη στο ζήλο που επέδειξαν οι γυναίκες-μέλη του συλλόγου, οι επιχειρήσεις της περιοχής αλλά και ολόκληρου του νομού Ηρακλείου, συγκεντρώθηκε ένα αξιόλογο ποσό, μέρος από το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η νεοσύστατη Παιδική-Νεανική Χορωδία του Συλλόγου, υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Αντωνακάκη, η οποία τραγούδησε επίκαιρα τραγούδια και ύμνους.

Επίσης συμμετείχαν τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου, με χοροδιδάσκαλους τους κ. Δημήτρη Μακριδάκη & Μιχαέλα, τα οποία χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, αλλά και τα παιδιά εκμάθησης Ζούμπας του συλλόγου υπό τη διδασκαλία της κ. Joahn.

Υπό τους ήχους όλων αυτών των μουσικών, οι παρευρισκόμενοι δε σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν και η πλατεία αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος και το πάθος των χορευτών και των χορευτριών.

Οι διοργανωτές μέσω ανακοίνωσης δίδουν «πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συντέλεσαν στην πραγματοποίηση και του φετινού παζαριού. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι κι έφυγαν με την πίστη ότι τα Μάλια θα είναι πάντοτε μια "ζωντανή πόλη". Ευχή όλων είναι: παρόμοιες εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται και να αγκαλιάζονται με την ίδια θέρμη κάθε χρονιά!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News