default-image

ΕΣΔΑΚ: Κατασκευή στολιδιών με ανακυκλώσιμα υλικά

Κρήτη
ΕΣΔΑΚ: Κατασκευή στολιδιών με ανακυκλώσιμα υλικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργαστήριο δημιουργικής ανακύκλωσης για χριστουγεννιάτικες κατασκευές διοργανώνει ο ΕΣΔΑΚ στα γραφεία του στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 και Σκουλάδων. Θα γίνουν 2 τμήματα, ένα την Τετάρτη 16 και ένα την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 8:30 το βράδυ.

Η δρ Όλγα Χρήστου, χημικός μηχανικός, στέλεχος του ΕΣΔΑΚ, θα επιδείξει ιδέες και τεχνικές για την κατασκευή χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών από χαρτί, καθώς και για την κατασκευή φωτιστικού από πλαστικά ποτήρια.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν, αλλά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2810/361.617 (εργάσιμες ημέρες, 8:30-15:00) ή στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] ή SMS στο 6944/573.950, δηλώνοντας την ημέρα που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Όσοι επιθυμούν να κατασκευάσουν το φωτιστικό, παρακαλούνται να ζητήσουν τον κατάλογο των απαιτούμενων υλικών στο παραπάνω τηλέφωνο για να τα προμηθευτούν εγκαίρως. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους ψαλίδι και συρραπτικό, καθώς και περιοδικά για ανακύκλωση ή άλλα χαρτιά της αρεσκείας τους (προαιρετικό).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News