default-image

Πολίτες επικηρύσσουν τους δράστες της κτηνωδίας στις Αρχάνες

Κρήτη
Πολίτες επικηρύσσουν τους δράστες της κτηνωδίας στις Αρχάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμοιβή σε όσους διαθέτουν πληροφορίες, οι οποίες θα τους οδηγήσουν στους ασυνείδητους που σκόρπισαν το θάνατο σε αδέσποτα ζώα στις Αρχάνες, προσφέρουν πολίτες και φιλόζωοι, αναλαμβάνοντας δράση προκειμένου να βάλουν τέλος στις εγκληματικές αυτές πράξεις που προκαλούν αποτροπιασμό και φρίκη.

Η Μπέλα, ένα από τα σκυλιά που κατάφεραν να επιζήσουν...

Οι εφιαλτικές εικόνες με τα δεκαπέντε δηλητηριασμένα ζώα που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που πήγαιναν στο σχολείο τους προκαλούν σοκ, με τους πολίτες να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους.

Οι μικροί μαθητές, που έγιναν μάρτυρες της κτηνωδίας στις Αρχάνες βλέποντας να κείτονται νεκρά στο έδαφος τα σκυλιά που τάιζαν και που τους συντρόφευαν μέχρι το σχολείο τους, ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ κάτοικοι περιγράφουν τις εφιαλτικές στιγμές αλλά και τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να σώσουν τα ζώα.

Τελικά, από τα 15 ζώα που δηλητηριάστηκαν στις Αρχάνες, κατάφεραν να σωθούν μόλις τα πέντε. Η Μπέλα και ο Δίας ήταν ανάμεσα σε αυτά που κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή.

Ο Μπέλο όμως δεν τα κατάφερε... Η κυρία Χρυσάνθη δε θα ξεχάσει ποτέ το τελευταίο βλέμμα του άτυχου ζώου. Μαζί με άλλους πολίτες συγκεντρώνει χρήματα για να τα δώσουν σε πολίτες που διαθέτουν πληροφορίες οι οποίες θα τους οδηγήσουν στους δράστες.

Εικόνες φρίκης, για τις οποίες έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές…

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_snkc8ssr/

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News