default-image

Χριστουγεννιάτικη γιορτή και παζάρι στον Κοινωνικό Χώρο

Κρήτη
Χριστουγεννιάτικη γιορτή και παζάρι στον Κοινωνικό Χώρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κοινότητα μαμάδων στο Ηράκλειο CretaMums, η Σχολή Μπαλέτου ΕΝ ΧΟΡΩ, το realfamilyfood.com και ο Παιδικός Σταθμός Ροδομηλιά διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή και παζάρι για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο Ηρακλείου, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στον Κοινωνικό Χώρο, στη Μονής Αγκαράθου 9 και Κοσμά Ζώτου γωνία (κάθετη στη Μητσοτάκη), πίσω από τον Άγ. Δημήτριο.

Ο Κοινωνικός Χώρος, στα πλαίσια των εορταστικών ημερών και συνεχίζοντας την εξαιρετική συνεργασία με την κοινότητα μαμάδων CretaMums από πέρυσι, φιλοξενεί και φέτος το χριστουγεννιάτικο παζάρι τους, με στόχο να διασκεδάσει τα παιδιά (μικρά και μεγάλα), να εμφυσήσει εντός μας το χριστουγεννιάτικο πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης και, τέλος, από τα έσοδα που θα προκύψουν, να ενισχύσει τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του "Φαγητού με την Αγάπη μας" των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, που στηρίζουν οικογένειες σε ένδεια και άτομα σε αποκλεισμό.

Στο παζάρι θα βρείτε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίδια για το δέντρο και γλυκά, όλα φτιαγμένα από τις CretaMums σε πολύ καλές τιμές. Θα πωλούνται επίσης βιβλία, παιχνίδια και κοσμήματα δεύτερο χέρι.

Παράλληλα με το παζάρι, θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά:

* 10:30 & 12:30: Χορευτικά δρώμενα από τη Σχολή ΕΝ ΧΟΡΩ.

* 11:00, 12:00 & 13:00: Εργαστήρια ζαχαροπλαστικής από το realfamilyfood.com (με συμβολική συμμετοχή €2 το παιδί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου).

* 11:30: Κουκλοθέατρο από τον Παιδικό Σταθμό "Ροδομηλιά".

Θα συγκεντρώνονται επίσης είδη ατομικής υγιεινής και συσκευασμένα τρόφιμα για τις οικογένειες που υποστηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News