default-image

Με παλμό και αγωνιστικότητα συμμετείχε η Κρήτη στην απεργία

Κρήτη
Με παλμό και αγωνιστικότητα συμμετείχε η Κρήτη στην απεργία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κεντρικό σύνθημα "Αντιστεκόμαστε", όλη η Κρήτη συμμετείχε στην 24ωρη απεργία που κήρυξε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Δημόσιες υπηρεσίες, ιδιωτικές επιχειρήσεις, φαρμακεία, νοσοκομεία, σχολεία, κατέβασαν ρολά στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ.

Στην απεργία συμμετείχαν και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που πραγματοποίησαν την απεργία μία ημέρα πριν, στις 2 Δεκεμβρίου δηλαδή, ωστόσο η κινητοποίηση δεν είχε την ένταση και τη δυναμική της 12ης Νοεμβρίου.

Η πορεία που ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας, παραγωγικοί και επιστημονικοί φορείς έδωσαν ψήφισμα στην Περιφέρεια. Στην κινητοποίηση το "παρών" έδωσαν και εκπρόσωποι από τον ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, καθώς και το ΠΑΜΕ, το οποίο πραγματοποίησε πορεία στο κέντρο της πόλης ξεκινώντας από την πλατεία Ελευθερίας.

«Δε διαπραγματευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας», με αυτό το σύνθημα, εκπρόσωποι των παραγωγικών και επιστημονικών φορέων έδωσαν ψήφισμα στον αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη, ζητώντας από την τοπική αυτοδιοίκηση για ακόμα μία φορά συνάντηση με τους βουλευτές του Ηρακλείου.

Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News