default-image

Ποδηλατικός αγώνας ομίλου Αγίου Νικολάου

Κρήτη
Ποδηλατικός αγώνας ομίλου Αγίου Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδηλατικός όμιλος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΑΝ διοργανώνει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 ποδηλατικό αγώνα τύπου σιρκουί εντός της πόλης μας.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής:

Οδός Ιωσήφ Κουνδούρου (εκκίνηση και τερματισμός) - Κων/νου Παλαιολόγου - 28ης Οκτωβρίου (πεζόδρομος) - Πλ. Ελ. Βενιζέλου - Μεραρχίας - Κοντογιάννη - Ρούσσου Καπετανάκη - Σοφοκλή Βενιζέλου - Πλ. Ελ. Βενιζέλου - Ρούσσου Κουνδούρου - Σφακιανάκη - Ακτή Παγκάλου - Θεμιστοκλέους - Λιμάνι - Ιωήφ Κουνδούρου.

Για το χρονικό διάστημα από της 11.00 π.μ. μέχρι και τις 3 μ.μ. θα απαγορευτεί η κίνηση των οχημάτων στις παραπάνω οδούς καθώς και το παρκάρισμα. Επίσης, οι πεζοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα υπομονετικοί, να διασχίζουν το δρόμο με μεγάλη προσοχή και πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις των εθελοντών που θα βρίσκονται σε όλο το μήκος της διαδρομής καθώς οι ποδηλάτες θα κινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Ο ποδηλατικός όμιλος Αγίου Νικολάου ευχαριστεί για την υπομονή και τη συμμόρφωση όλων και σας καλεί να απολαύσετε έναν όμορφο αγώνα και να χειροκροτήσετε τους αθλητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News