default-image

Ασυνείδητος τραυμάτισε και εγκατέλειψε μητέρα με δυο παιδιά

Κρήτη
Ασυνείδητος τραυμάτισε και εγκατέλειψε μητέρα με δυο παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα στο Ηράκλειο στη συμβολή των οδών Αστερουσίων και Θενών στην περιοχή της Θερίσου.  

Αυτοκίνητο τύπου 4Χ4 το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παραβίασε stop εμβόλισε ένα ασημί Skoda στο οποίο επέβαινε νεαρή Ηρακλειώτισσα μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά της. Το φορτηγάκι προκάλεσε ζημιές στη δεξιά πλευρά του ΙΧ. Αντί όμως να σταματήσει για να δει την κατάσταση των επιβατών ο οδηγός του 4Χ4 έκανε όπισθεν και με ένα ελιγμό διέφυγε με ταχύτητα από το σημείο του ατυχήματος, αφήνοντας τα θύματα αβοήθητα.

Από τη σύγκρουση η οδηγός τραυματίστηκε στο ένα της πόδι, ενώ η 11χρονη κόρη της τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο παρέλαβε και το 7χρονο αγοράκι της οικογένειας το οποίο μεταφέρθηκε επίσης στο ΠΑΓΝΗ για προληπτικές εξετάσεις.

Στο σημείο βρέθηκαν πολύ γρήγορα μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που αναζήτησαν στους γύρω δρόμους τον υπαίτιο οδηγό χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τα ίχνη του άμεσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News