default-image

Παν. Ρήγας: "Άλλο η συναίνεση και άλλο η συγκυβέρνηση"

Κρήτη
Παν. Ρήγας: "Άλλο η συναίνεση και άλλο η συγκυβέρνηση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρέθηκε χθες ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Κρήτη. Ο κ. Ρήγας θα έχει σειρά επαφών με στελέχη του κόμματος, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις επικείμενες κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή.

Ξεκινώντας τη διήμερη περιοδεία του στο νησί από το Ηράκλειο, εμφανίστηκε κάθετος αναφορικά με το κατά πόσο θεωρεί ότι το κόμμα και οι βουλευτές του θα πάνε συντεταγμένα στις κρίσιμες ψηφοφορίες, επισημαίνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη και στους βουλευτές που έχουν εκλεγεί με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση κατηγορώντας τη για τυχοδιωκτική και υποκριτική τάση. «Δεν μπορεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης αυτή τη στιγμή να εμφανίζουν μια τυχοδιωκτική και υποκριτική στάση. Δεν μπορεί να έχουν ψηφίσει τη συμφωνία. Να είναι υπεύθυνοι που έφεραν την κοινωνία σε αυτή τη θέση και να σηκώνουν το φλάμπουρο του αντιμνημονιακού.

Έχουν αναλάβει την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, που ζητά η κυβέρνηση να υλοποιήσει την προσπάθεια που κάνει ώστε να απεμπλακεί η χώρα από το μνημόνιο και να υπάρχει προοπτική ανάπτυξης. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και επί αυτού θα συζητήσουμε», είπε ο κ. Ρήγας προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι άλλο πράγμα η συγκυβέρνηση και άλλο η συναίνεση σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη χώρα».

«Η πολιτική μας γίνεται με φιλειρηνικό τρόπο. Θέλουμε να ακούσουμε τις προτάσεις τους και στο ασφαλιστικό και στο θέμα της παιδείας, διότι πρέπει να ξέρει ο ελληνικός λαός τη θέση τους», τόνισε. Σε ότι αφορά το αγροτικό θέμα ανέφερε ότι «είναι ο βασικός μας πυλώνας για την ανάπτυξη και χρειάζεται ανάταξη. Αλλά για να καταλήξουμε σε ένα αγροτικό νομοσχέδιο που θα βοηθά τους αγρότες θέλουμε τη συμβολή όλου του αγροτικού κόσμου».

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας στα πλαίσια της περιοδείας του στην Κρήτη θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο και θα είναι ομιλητής στην ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ νομού Ρεθύμνου σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, στις 7:30 το απόγεμα με θέμα «Οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, επιλογές ευθύνης για την προστασία της κοινωνίας και επιλογές ευθύνης για την Αριστερά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News