default-image

Παλαιά Ρούματα: Εκδήλωση για την επέτειο Εθνικής Αντίστασης

Κρήτη
Παλαιά Ρούματα: Εκδήλωση για την επέτειο Εθνικής Αντίστασης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καθιερωμένη εκδήλωση εορτασμού της επετείου της Εθνικής Αντίστασης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στα Παλαιά Ρούματα της Δημοτικής Ενότητας Βουκολίων του Δήμου Πλατανιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία των Παλαιών Ρουμάτων και στο εκεί μνημείο πεσόντων. Ακολούθησε συνάντηση της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου, της αντιπεριφέρειας Χανίων, του Δήμου Κισάμου, του Δήμου Πλατανιά, σχετικά με τα εναλλακτικά σενάρια αξιοποίησης της Κισαμίτικης Πολιτιστικής Ταυτότητας που από κοινού εκπονούνται.

Στη συνάντηση αυτή, συμμετείχε η μελετητική ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο  με την επιστημονική υπεύθυνη κ. Αναστασία Στρατηγέα, αναπλ. καθηγήτρια Ε.Μ.Π., η οποία πραγματοποιεί  τη μελέτη με θέμα "Στρατηγικός Σχεδιασμός Πολιτιστικής Πολιτικής και Βιώσιμης Ανάπτυξης Επαρχίας Κισάμου".

Η συνάντηση αυτή  πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα  του Συλλόγου Σωματείο Λαϊκής Βιβλιοθήκης Παλαιών Ρουμάτων.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις συμμετείχαν  ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κος Παύλος Πολάκης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ νομού Χανίων, κ. Ευαγγελία Βαγιωνάκη (Βάλια) και ο κ. Αντώνιος Μπαλωμενάκης, ο κ. Παναγιώτης Σημαντηράκης αντιπεριφερειάρχης Κρήτης αρμόδιος για θέματα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι Πλατανιά, εκπρόσωποι πολιτιστικών και λοιπόν  τοπικών φορέας, καθώς και πλήθος κόσμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News