default-image

Φόβος στο Βέλγιο... με τα μάτια μιας κρητικιάς (video)

Κρήτη
Φόβος στο Βέλγιο... με τα μάτια μιας κρητικιάς (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βαγγελιώ Βαρδάκη είναι μια Κρητικιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο, που σήμερα βρίσκεται κάτω από ένα απίστευτο "ντελίριο" τρόμου, με αφορμή τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι.  

Η Γυναίκα από την Κρήτη, μίλησε στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV" για τις δραματικές ώρες που ζουν οι κάτοικοι του Βελγίου τις τελευταίες μέρες.

Η Βαγγελιώ λέει χαρακτηριστικά ότι η ζωή τους έχει αλλάξει εντελώς, αστυνομία και στρατός βρίσκονται παντού, υπηρεσίες υπολειτουργούν και σχολεία έχουν βάλει λουκέτο.

Η χώρα σύμφωνα με την Κρητικιά βιώνει έναν πραγματικό εφιάλτη που αν συνεχιστεί θα μπορούσε να οδηγήσει μέχρι και την οικονομική καταστροφή και όλα αυτά στην καρδία της Ευρώπης και στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως περιέγραψε η Κρητικιά στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα", έξω από το σπίτι της γίνεται το μεγαλύτερο υπαίθριο παζάρι και την περασμένη εβδομάδα υπό το φόβο της τρομοκρατίας δεν πραγματοποιήθηκε.

Αυτή η περίοδος για τις Βρυξέλλες λογικά θα ήταν η καλύτερη λόγω των Χριστουγέννων. Ωστόσο φέτος, όπως η ίδια λέει, τίποτα δε θυμίζει γιορτές.

Πάντως για την Βαγγελιώ Βαρδάκη αλλά και για την οικογένεια της όλα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητα τους κάτι που σήμερα βιώνει κάθε οικογένεια στο Βέλγιο.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_b2qaq0sb/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News