default-image

Στην Κρήτη ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Κρήτη
Στην Κρήτη ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη θα βρίσκεται από 26 έως 29 Νοεμβρίου ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Ρήγας και το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ανοικτές εκδηλώσεις και συνεντεύξεις στον Τύπο.

Ο κ. Ρήγας θα ξεκινήσει την περιοδεία του από τον νομό Λασιθίου, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, ενώ την Παρασκευή ο κ. Ρήγας θα παραχωρήσει στις 11 το πρωί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ του Αγίου Νικολάου.

Την ίδια ημέρα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στο Ηράκλειο, όπου στις 18:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ στις 19:30 θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα "Μαζί Προχωράμε", στον πεζόδρομο μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, ο Πάνος Ρήγας θα μετέχει στις 19:30 σε ανοικτή εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, ενώ την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, θα βρίσκεται στα Χανιά, όπου στις 7 το απόγευμα θα πάρει μέρος σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο με θέμα "Η πορεία του κόμματος και οι σχέσεις κόμματος-κυβέρνησης".

Το πρόγραμμα της περιοδείας του στο Λασίθι έχει ως εξής:

Πέμπτη 26/11

09:00: Συνέντευξη στον Style FM 100 για την πολιτική επικαιρότητα.

15:00: Άφιξη Ιεράπετρα. Γεύμα και συζήτηση με την οργάνωση μελών Ιεράπετρας για τις πολιτικές εξελίξεις και την παρέμβαση του κόμματος.

19:30 Άφιξη στη Σητεία. Ομιλία με θέμα: "Οι πολιτικές εξελίξεις και η παρέμβαση της κοινωνίας" σε ανοικτή συγκέντρωση-συζήτηση στη Σητεία στην αίθουσα Πολύκεντρο.

Παρασκευή 27/11

10:00 π.μ.: Συνέντευξη στον Ηχώ FM για επίκαιρα πολιτικά και οικονομικά θέματα.

11:00: Συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα στο Επιμελητήριο στον Άγιο Νικόλαο.

14:30: Συνεδρίαση Νομαρχιακής Επιτροπής στον Άγιο Νικόλαο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News