default-image

"Το φθαρμένο προϊόν ΝΔ, δύσκολα θα αποφύγει τη σήψη"

Κρήτη
"Το φθαρμένο προϊόν ΝΔ, δύσκολα θα αποφύγει τη σήψη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εκτίμηση ότι το εδώ και χρόνια φθαρμένο προϊόν που λέγεται Ν.Δ., δύσκολα θα μπορέσει να αναστρέψει την κατάσταση από την πλήρη σήψη, εξέφρασε μιλώντας στο Ράδιο 9.84 και στο Γιώργο Σαχίνη, ο επικοινωνιολόγος και πολιτικός αναλυτής κ. Γιάννης Λούλης.

Όπως είπε, ούτε ο Μεϊμαράκης, ούτε οι τρεις κατά το όνομα νεώτεροι συνυποψήφιοί του, αποτελούν θελκτική εικόνα ηγεσίας και πολύ περισσότερο πρόταση διακυβέρνησης της χώρας προς τους πολίτες.

Κατά τον κ. Λούλη, η διάλυση ή η διάσπαση του χώρου δεν αποκλείεται, όσο δεν εμφανίζεται ένα πρόσωπο έτοιμο να σπάσει δομές και συστήματα που μετέτρεψαν μία κεντροδεξιά παράταξη σε απολιθωμένη καρικατούρα πρότασης στη κοινωνία.

Ο κ. Λούλης σημείωσε με νόημα ότι σε «μία εποχή όπου ο Τσίπρας φαντάζει για τους πολίτες ως το μικρότερο πρόβλημα, όσο η αξιωματική αντιπολίτευση θα βυθίζεται στη μετριότητα, τόσο θα αποδεικνύεται ότι με αρκετή τύχη στις συγκυρίες για την χώρα, ο πρωθυπουργός θα μπορεί να ηγεμονεύει και στον κεντρώο χώρο αλλά και χωρίς αντίπαλο στο πολιτικό σκηνικό, ακόμη κι αν οι ψηφοφόροι του δείχνουν απογοητευμένοι από τη συνέπεια λόγων και έργων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News