default-image

Σωματεία και Σύλλογοι καταδικάζουν την επίθεση στον πρόεδρο του ΕΚΗ

Κρήτη
Σωματεία και Σύλλογοι καταδικάζουν την επίθεση στον πρόεδρο του ΕΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Συλλόγου  Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. και το Σωματείο Εργαζομένων Έτοιμου Σκυροδέματος καταδικάζουν τη χθεσινή επίθεση στον κ. Βοργιά και στα μέλη του Δ.Σ. του ΕΚΗ.

Το Σωματείο Εργαζομένων Έτοιμου Σκυροδέματος καταγγέλλει την επίθεση που έγινε στις 19 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εις βάρος του Προέδρου του ΕΚΗ Στέλιου Βοργία αλλά και συναδέλφων συνδικαλιστών που ήταν στο χώρο.

«Τέτοιες πράξεις ντροπιάζουν όλο τον εργασιακό κόσμο αλλά και την ίδια την εργατική τάξη. Δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να αμαυρώσει την ιστορία του εργατικού κινήματος».

ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Τμήμα Ηρακλείου-Λασιθίου

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Συλλόγου  Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. καταδικάζει τη χθεσινή επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος  του  Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιος Βοργιάς και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από συνδικαλιστικά στελέχη της παράταξης του  ΠΑΜΕ.

«Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες βίας και προπηλακισμού  οδηγούν όχι μόνο στη διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος αλλά και στην κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών».

Σύλλογος Τεχνικός Υπαλλήλων Ελλάδος

Ο Σύλλογος Τεχνικός Υπαλλήλων Ελλάδος σε ανακοίνωσή του καταδικάζει απερίφραστα τον ξυλοδαρμό του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιου Βοργιά, και τον προπηλακισμό μελών της Διοίκησης και εργαζομένων στο Ε.Κ.Η.

Ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία δημιουργεί το γεγονός ότι στα χθεσινοβραδινά επεισόδια πρωταγωνίστησαν συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΜΕ, της παράταξης που δεδηλωμένα πρόσκειται σε Κοινοβουλευτικό Κόμμα του Κ.Κ.Ε. και μάλιστα δύο υποψήφιοι βουλευτές.

Η ανάγκη για ενότητα στο χώρο της εργασίας είναι πιο έντονη από ποτέ μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι από τα ισοπεδωτικά, υφεσιακά μνημονιακά μέτρα.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους που δέχθηκαν την επίθεση και τη στήριξή μας στους αγώνες του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και τον συναδέλφων που είναι στο Δ.Σ. του Ε.Κ.Η.

Συνάδελφοι θα είμαστε πάντα μαζί σας ενωμένοι για να αντιμετωπίζουμε αυτά τα φαινόμενα τραμπουκισμού και εκφοβισμού "Όλοι ενωμένοι για τη Δημοκρατία"».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News