Κρήτη

Η ΟΤΟΕ καταδικάζει την επίθεση στον πρόεδρο και τους εργαζόμενους του ΕΚΗ

Η ΟΤΟΕ καταδικάζει με ανακοίνωσή της την επίθεση στον πρόεδρο, αλλά και στους εργαζόμενους του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου από μέλη του ΠΑΜΕ και καλεί σε εντότητα και αγώνα.

Στην ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει πρωτοφανή την επίθεση με προπηλακισμούς σωματικούς και λεκτικούς, την οποία δέχθηκε χθες το βράδυ αναίτια όπως χαρακτηριστικά λέει, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου του Ηρακλείου Κρήτης και στέλεχος της ΟΤΟΕ κ. Στέλιος Βοργιάς από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, που εισέβαλαν βίαια στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.

«Οι λόγοι της επίθεσης στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου που είχε θύματα και άλλους παρευρισκόμενους συνδικαλιστές και εργαζόμενους δε δικαιολογούνται, όποιοι και αν είναι, γιατί οι τραμπουκισμοί και οι βιαιότητες δεν είναι μέθοδοι επίλυσης συνδικαλιστικών διαφορών», αναφέρει η ΟΤΟΕ.

Η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων «καταδικάζει αυτές τις αντιδημοκρατικές μεθόδους που φτάνουν στο σημείο να απειλούν τη σωματική ακεραιότητα συνδικαλιστών και μάλιστα από στελέχη μιας συνδικαλιστικής παράταξης που πρόσκεινται σε δημοκρατικό κοινοβουλευτικό κόμμα, η ιστορία του οποίου δε συνάδει με τέτοιες τραμπούκικες μεθόδους που χαρακτηρίζουν άλλους».

Εκφράζοντας την συμπαράστασή της «στους συναδέλφους του Εργατικού Κέντρου που δέχτηκαν την επίθεση και επισημαίνει ότι, ο δρόμος της Ενότητας του συνδικαλιστικού κινήματος στους αγώνες, είναι η μοναδική ελπίδα για τους εργαζόμενους, τη χώρα μας και το λαό μας».

Σχόλια