default-image

"Χτύπησαν" κατάστημα με οπτικά μέρα μεσημέρι

Κρήτη
"Χτύπησαν" κατάστημα με οπτικά μέρα μεσημέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχουν προηγούμενο τα περιστατικά μικροεγκληματικότητας που συμβαίνουν μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου. Θύματα επιτήδειων φαίνεται πως έπεσαν τις προάλλες δύο εργαζόμενες σε κατάστημα οπτικών.

Στο κατάστημα μπήκαν δύο νεαροί, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες ενδέχεται να ήταν Ρομά .Eνώ ρωτούσαν για μάρκες γυαλιών ηλίου, υποτίθεται για να αγοράσουν, ξαφνικά τράπηκαν σε φυγή και έγιναν Λούης.

Οι εργαζόμενες σαστισμένες και συγχρόνως υποψιασμένες από νωρίς με τους συγκεκριμένους τύπους ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, προσπαθούσαν να εντοπίσουν τι είχε κάνει "φτερά" από το μαγαζί.

Τελικά διαπίστωσαν σε πρώτη φάση ότι το κινητό της μιας γυναίκας είχε εξαφανιστεί από το πάγκο του μαγαζιού. Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία, ενώ "φως" στον εντοπισμό των "ποντικών" αναμένεται να ρίξει το οπτικό υλικό που κατέγραφε κάμερα ασφαλείας.

Παρόλα αυτά με ότι δυνάμεις τους είχαν απομείνει οι, δύο εργαζόμενες προσπάθησαν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, και να δουν τι άλλο είχε κλαπεί από το κατάστημα. Και όλα αυτά στην καρδιά του Ηρακλείου και μάλιστα όχι ώρα που η πόλη κοιμάται, αλλά μεσημβρινή, τότε που η κίνηση οχημάτων, αλλά και πεζών έχει κορυφωθεί και οι δύο κύριοι μπήκαν- βγήκαν ανενόχλητοι με τη λεία τους από το κατάστημα δίχως να τους αντιληφθεί ουδείς .

Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News